Friday, May 02, 2014

Ved Guds nåde , at spørgsmål fra Dr. Ashish Manohar Urkude , redde den menneskelige civilisation

Ved Guds nåde , at spørgsmål fra Dr. Ashish Manohar Urkude , redde den menneskelige civilisation :+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +Ved Guds nåde , spørgsmål fra Dr. Ashish Manohar Urkude , siden 2004 ( som meget få er at rejse spørgsmål OVER velfærd for alle ) , nogle gange på invitation fra Verdensbanken ( WB), UNO / UNESCO og World Economic Forum ( WEF ) indtil dato for at spare menneskelige civilisation :

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
0. Spørgsmål:
Kære Hon. Mr. Ban Ki Moon, og Dr. JIM YONG KIM ,
Varme hilsner .

Uddannelse til børn og MDG går hånd i hånd .

Tillad mig at være ærlig på dette spørgsmål.

Opdrage børn kræver pro - aktivisme og det kan gøres med hjælp fra ngo'er , at SHO s , regeringen og andre ikke-statslige organisationer og motiverede ærlige individer og teknologi og procedurer og systemer understøtter . Det er vores erfarne kendsgerning, at de små børn vandrer med deres forældre , mens deres arbejde skift til andre byer i mange tilfælde i Indien og Bangladesh , hvis du tager et tilfælde af millioner af bygningsarbejdere og afslappet arbejde.

Må ikke du føler det er en opgave for regeringen maskiner til at holde styr og give uddannelsessystemet og procedure for disse børn , selv om, sit arbejde ud fra 10:00 til 17:00 kontortid ?

Hvorfor kunne den teknologi og procedurer, der skal udvikles for disse aktiviteter ?

Hvorfor kan det gøres på deadlines på 10 år eller 25 år?

Tro mig, hvis det ikke er gjort med deadlines , i år 2100 vil vi diskutere de samme ting .

Således behøver du ikke føler UNO og WB bør være tilsynsmyndighed i verden ved nu at opnå det?

I håb om at medtage dette punkt i din diskussion , skal du også , hvis det kræves , helt ærligt, jeg kan blive en del af det.

Tak og Hilsen .

Yours Truly ,

Dr. Ashish Manohar Urkude , ( Ph D. Management) , Indien

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

1. . Vi kan tale om social ansvarlighed, så meget som vi kan, men "Hvem er at blive holdt ansvarlig ( ? )" For dårlige vejforhold , ikke-erhvervsaktive af regeringens maskiner i nogle tilfælde , forsikringsselskaber som Aviva Livsforsikring true at indsamle præmie fra sine kunder , elektricitet er ikke der, men regningerne er der hver måned , er telefonen ikke fungerer godt, men regningerne er der hver måned, er mange veje og andre infrastrukturprojekter efterladt uden afslutning , hvis fælles mand går til domstol / legal dommeren synes at være fik manipuleret af reach enkeltpersoner eller virksomheder , ... osv. Det er ikke kun sker i Indien, men vi har set andre steder også. Hvad kunne være løsningen? Hvem skal holdes ansvarlig ? Hvad vil være den rolle, Verdensbanken til at korrigere dette system i så mange lande ? Hvordan UNO , WB kan løse dette ansvarlighed problem?

2. . Vi hørte siddepladser på deres kontor kun få mennesker kan fortælle i nogle tilfælde , som (med præcise navn og adresse) har gjort , at krybskytteri i det pågældende område , eller som har gjort tyveri i det pågældende område . Det er en verden kendt faktum , ved nu, i mange Jungle områder. Nu , så venlig at lade os vide , den præcise årsag til, at det ikke kan stoppes , hvis sådan en god intelligens system er til rådighed , kameraer er tilgængelige , og .... Hvem giver smuthuller i systemet for krybskytter ? Tror du ikke, det virker suspekt hvis nogen siger krybskytteri ikke kan stoppes ? Dr. Jane, jeg håber du vil røre ved dette punkt , tak.

3. . Det er blevet observeret , at mens udvidelse af veje, kunne de træer, der er i vejen være up- rodfæstede og så kunne være re- rødder på et andet sted , kan gøres, kan være om natten gange , men ikke sker i Indien. Det har været almindelig praksis på andre steder i verden . Håber du enig i, at der ville være ubalance i naturen, hvis det ikke er gjort. Vi har observeret , at det også har provokeret korruption i Indien , dermed vil gerne spørge , Har du rørt dette punkt i din bog?

4. . Mange af de sjældne lægemidler frø , buske, frugter, blomster , rødder, træer, ... osv. er tilgængelige i Himalaya. På navnet Herbal / Ayurvedic medicin top MNC købe sådanne lægemidler buske på ubetydelige omkostninger her , vi har set , og de ​​sælger deres medicin på millioner gange højere priser på det globale marked. Kunne du evaluere omkostninger og værdien af ​​dette indtil dagen for denne diskussion, og få en kommentar til dette ?

5. . Vi i Indien har troet da millioner af år, at den viden, der er nødvendig for at overleve , skal være gratis tilgængelige for alle, ellers , hvordan ville vi overleve? Det er på tide , vi gør alle de nødvendige og ægte viden og autentiske data til rådighed vederlagsfrit, patent gratis og copyright fri , og det er gratis for alle, og er tilgængelig for ethvert punkt på kloden og videre. Håber, at disse punkter vil blive diskuteret i denne vigtige diskussion .

6. . Jeg synes , det er ikke problemet med Vietnam alene. Selv USA kunne ikke finde en bedre Kvinder præsidentkandidat endnu, i deres historie . Det er et universelt problem . Sandsynligvis Politik og afgørelse er endnu ikke en ren job , i menneskets historie. Dog kan være relativt mindre land Vietnamesisk finde en bedre løsning over mere kvinder bidrag til nationen gennem det parlament . Det kunne starte fra en lokal eller en corporate eller en sport eller en uddannelse institutionel ledelse og kandidaten kan næres til niveauet for nationale lederskab. Vi har prøvet det i Indien , og vi havde en kvinder President , Chief Minister , guvernører i provinserne og måske den stærkeste kvinde premierminister indtil dato, ved hjælp af denne metode. Fru Indira Gandhi blev næret denne måde af sin far , og godt sympatisører , da hendes barn hætte , herunder Hon. M. K. Gandhi ( Mahatma Gandhi -ji ) . Håber dette punkt kan diskuteres i alt dette vigtige diskussion .

7. . På vores lokalområde , vi spilder ' Zero ' mad. Årsagen er mange følger koncept kaldet begrænsede daglige forbrug af fødevarer. Imidlertid er det blevet observeret, at det er de fem stjernede eller over hoteller dem, der spilder mere mad . Hvad kan der gøres? En anden iagttagelse er spild af mad, mens de er gemt , engang 1% af 100 millioner tons bliver 1 million tons affald , hvis vi tager sagen i Indien. Må ikke du føler dig øjeblikkelig handling er påkrævet på det ? Hvad kunne være den ændrede rolle for Verdensbanken i fremtiden, når det kommer til alle disse aktiviteter ?

8. . Vi havde varmt diskussion og SWOT-analyser for nylig, og vi fandt, at denne verden er ikke klar på nuværende tidspunkt for direkte demokrati og gennemsigtighed og åbenhed , selvom vi alle unge i hele verden i alle lande kræver det. Hvad er dine meninger om disse? Hvad kunne være processen for at opnå det?

9. . Første tanke rejst af kvinder her i Indien er , er kvinder får samme position samme løn / løn eller ej? Et andet punkt er er de lavet en del af beslutningen eller ej? Hvad er sundhed, sikkerhed og andre kort-og langsigtede fordele og faciliteter, de får ?

10. . Hvorfor kvinder er mindre aktive i politik rundt omkring i verden ? Hvorfor selv USA ikke kunne finde en god præsidentkandidat indtil dato ? Hvorfor kan man ikke være i politik , dom , der regulerer nationernes gøres ren nok , rundt omkring i verden , til at rumme både køn ? Hvis det sker, da kun den menneskelige civilisation kan overleve b / millioner af år, ellers vil korruption, miljø og andre problemer tørre det ud på jorden. Håber dette spørgsmål vil blive behandlet i din diskussion.

11. . Hvis forskellen mellem kønnene skal reduceres , skal den reduceres i Politik og Governing hvert land. Ellers inklusiv vækst , sundhed til hvert barn , uddannelse til alle , bedre infrastruktur , fri vilje og menneskelige fremskridt , ville blot være udtryk anvendt i Utopic sprog of Economics. Håber , alle er enige om dette spørgsmål og vil have diskussion om det , i din , alle vigtige diskussion.

12. . Jeg har samme spørgsmål, jeg stillede i ligestilling , hvorfor kunne ikke USA finde en kvindelige præsident indtil dato ? Mit andet spørgsmål er , er det muligt , at vi gør en fælles udenrigspolitiske dagsorden i 100 år for alle de lande, der vil der ikke være nogen krig og vil tale om udviklingen af ​​denne verden på alle fronter , og vi opfylder MDG . Er det muligt at ændre udenrigspolitik til USA eller vetoret lande og alle medlemslandene i FN, for dette no- krig , kun inclusive - fremskridt ? Venligst foreslå / vejledning .

13. . Håber denne spredning i udvikling også beskæftiger sig med inklusiv vækst og begunstiger alle regioner i Eurasien ? Grunden til at rejse dette spørgsmål kan efter nogle årtier senere vi vil diskutere , udvikles, udvikle og underudviklede regioner i Eurasien trods de såkaldte velsignede naturressourcer. Håber du forstår det springende punkt , og vil tilføje dette punkt i dit all - vigtige diskussion.

14. . Det er blevet observeret, at nogle universiteter har mere indflydelse end andre på Global Development , dog hver University passerer ud millioner af kandidater i løbet af tiden. Kan vi få et program, hvor alle universiteter kan (faktisk skal ) yde et bidrag ? Dette vil forbedre kvaliteten af kandidater rundt om i verden , derfor dette spørgsmål. Ellers for millioner af år eksamen ville være der , vil milliarder opgradere , men uden nogen væsentlig forskel , værdi og indvirkning på den globale udvikling på jorden, og om yderligere fronter , især ekspanderende menneskelige civilisation på Månen, Mars og videre.

15. . Nå til hver landsby har altid været udfordring , på samme måde , transport i alt , om forholdene har altid været en udfordring for menneskeheden. Tror du , at der i kommende årti , vil vi være i stand til at overvinde disse to problemer i alle lande ? Grunden rejse dette spørgsmål er, føler mange mennesker teknologien udvikler sig hurtigere end rent faktisk kan det implementeres og anvendes i dagligdagen.

16. . Sandsynlighed for klima vende synes at være nul , vil således ændre være den eneste konstant i fremtidige virksomheder. Derfor mit spørgsmål er , hvordan ville Verdensbanken udvikle sine politikker for bæredygtige virksomheder , med forskellige lande ? Også, hvordan vil verden bank nå til SMV'er og mikrovirksomheder og hjælpe dem med at opretholde ? Computere og internet er stadig utilgængelige for dem, da de enten ikke har medarbejdere, der kan operere computere , eller de kan ikke råd til det , jeg har set det i de seneste besøg i små og mellemstore virksomheder og små agro virksomheder i fjerntliggende landsbyer i Indien , og derfor , dette spørgsmål.

17. . Tillykke til Indiens regering til at mindske tabene under og før cyklonen Phailin . Når folk så eftervirkningerne, fandt de imidlertid, at de folk ikke havde noget at bo og kunne ikke vende tilbage , som de havde ingen husly og levende maskineri. Derfor mit spørgsmål er , hvad er den fremtidige kurs for handling for disse cyklon ramte mennesker? Vi har også set i Uttarakhand , at nogle mennesker er ikke villige til at gå tilbage og bo på bakkerne igen . Er der nogen plan for Indiens regering og Verdensbanken til at reducere denne angst psykose blandt folk , der er berørt ? Også, det er på høje tid, at vi skal planlægge no- levende zoner i Indien, hvor vi tror, ​​der er chance for ekstreme katastrofe / s, er, hvad jeg begyndte at føle . Dette vil også tage sig af økologi samt , ex . Mangrover vil blive beskyttet tæt på havet ; og bakker og skove vil blive beskyttet i Himalaya , og dermed mindske virkningerne af fremtidige katastrofer . Er du enig i dette, please?
18. . Vi i Indien respekterer vores mor som gudinde . Faktisk vi behandler vores forældre som vores første Guru / Lærer / Rutebil / Mentor faktisk alt . I fælles familie vi respekterer alle de ældste . Vi inddrager alle, herunder mor, hustru , søster, døtre , og endda bedstemødre , i hver vigtig beslutning , at vi tager hjemme . Hvis samme sker overalt herunder boliger, kontorer , offentlige , offentlige steder, med alle etik og værdier, håb vold mod kvinder vil forsvinde. Håber , vi alle har lignende synspunkter . Er du enig i det?

19. . Mit første spørgsmål er, kan Verdensbanken tage job uddannelse af undervisere fra forskellige lande , som hjælper unge til at starte virksomhed , således at mere end en million Youth Entrepreneurship starter inden span af næste 5 år ? Mit andet spørgsmål er , kan Verdensbanken proaktivt hjælpe regeringer rundt om i verden for at reducere de langvarige procedurer for at starte virksomhed i forskellige / respektive lande ? Dette spørgsmål er indlysende , hvis vi er nødt til at generere mere end et par millioner job / år , i de kommende tiår . Dette spørgsmål har også sin betydning som løsningen på dette vil også øge den ånd af unge brigade fra forskellige lande til at vove for Entrepreneurship .

20. . Vi skylle ud alle de vira og bakterier ud af deres huler , med kemikalier , global opvarmning, skovrydning og ved indgreb deres plads . Så hvordan vil vi definere , indvirkning på sundhedsforanstaltninger Vi tager i dag? Det vil også have indvirkning på vores MDG på spørgsmål om sundhed .
21. . Er vi rødmen / skubbe virus og bakterier ud af deres reden og indbydende at vores menneskelige domæne? Samme ting skete i Indien med tigre dermed denne indlysende spørgsmål .

22. . Naturligvis hvert eneste land bør tage MDG alvorligt for at nå dette mål. Føler du det ikke sker ? Et andet punkt er føler du det samme , at MDG er relateret mere til masserne end klasserne ? Grunden til at spørge begge disse spørgsmål er, at mange tv- nyhedskanaler hævder, at sundhedsspørgsmål af masserne ikke tages alvorligt, men sundhedsproblem af klasser tages alvorligt , som alle regeringer rundt om i verden , med undtagelse af Pulse Polio Vaccination Indien. Således mit sidste spørgsmål , vi forsøger ikke inklusiv vækst og sundhed for alle, så hvordan vil det nå græsrodsniveau ? Hvad er udtalelsen fra Verdensbanken om hele dette spørgsmål ?

23 . Unge over hele verden er boblende at gå til iværksætteri / selvstændig virksomhed eller endda til et job. Imidlertid er det blevet svært for nogle mennesker at starte en virksomhed på grund af så mange formaliteter , de skal fuldføre. Derfor, selvstændig beskæftigelse er direkte proportional med beskæftigelse generation. Hvis job ikke genereres så , hvordan kunne ny generation ville få de job ? Så mit første spørgsmål kan WB hjælpe regeringerne med at reducere denne proces med at starte virksomhed? Et mere bekymring er , at vi igen nødt til at afveje human ressource baserede økonomier og teknologier baseret økonomier , så det kun vil være muligt . Derfor næste spørgsmål er , kan WB hjælpe regeringerne i planlægningen af ​​sådanne socioøkonomiske forretnings-og styringsmodeller ? Tiden er ved at løbe ud hurtigere. Vi er nødt til at handle hurtigt .

24. . Tillykke til Latinamerika for middelklassen vokser forbi de fattige. Stor præstation i sig selv . Mit spørgsmål er , er regeringerne realisere deres værd ? Er regeringerne gør dem til en del af de offentlige tjenester? Er visning af en middelklasse familie taget alvorligt af de enkelte regeringer ? Hvis ikke så , hvordan kan Regeringens folk med at løse problemerne ? Det er ikke OPP-modellen , der vil løse problemet, men det er det lokale samfund gøres til en del af løsningen , så det kan løse problemet er, hvad jeg begyndte at føle . Således kan Public Private Partnership + Bidrag fra lokale fælles frygtløs, fornuftig og klog offentligheden det område, hvor arbejdet i projektets forløb , der foregår løse problemerne. Faktisk kan de lokale borgere gøres til en del af projektet siden starten kun , hvad jeg føler.

25. . Mobiltelefon, radio, tv, og hele informations-og kommunikationsteknologi er den hurtigste til at nå op på græsrodsniveau . Så hvorfor ideen om millenniumudviklingsmålene ( MDG) nåede ikke på græsrodsniveau over hele verden. Hvor præcis UNO og dets organisationer som WB ... undlader at nå græsrodsniveau ? Jeg har været til mange MBA- skoler , og de selv MBA-studerende ved ikke, hvad er MDG , lade andre ( herunder regeringer , der ikke tager MDG alvorligt) til side, og derfor er denne indlysende spørgsmål . Håber spørgsmålet er taget positivt og UNO og WB vil forsøge at finde ud af en innovativ løsning på dette , for at gøre MDG ske.

26. . Siden længe , er inklusiv vækst blevet prøvet af hver nation i deres årlige budget , men de mislykkes igen og igen. Kan Verdensbanken fungere som en regulator? Ellers vil selv efter 100 år , vi vil tale disse grundlæggende fakta og menneskeheden står over for sin største udfordring dengang kaldet sult , uddannelse og sundhed , som alle har samme årsag, og det er fattigdom .

27. . Selvom vi er ikke imod nogen nation eller økonomi , der stadig føler vi , hvorfor store økonomier altid sætte et pres på små økonomier ? Kan de små økonomier gøres uafhængig af dette pres ? Kan verdensøkonomien gøres dollar selvstændig? Hvorfor kan der være 10 accepterede valutaer i hele verden end kun USD? Spørgsmålet er indlysende, når BRICS har fået sammen for nylig for at danne deres egen kartel.
28. . Venligst ikke noget imod sådan et grundlæggende spørgsmål . Jeg håber, at Verdensbanken er meget klar med, hvad der er fattigdom og om dets definition. Det er observeret , at statistikere og regeringer lege med fakta og tal, der viser fattigdom er at reducere , mens fælles mand bemærker sidestille , og det er fattigdom vokser dag for dag. Derfor, hvordan ville Verdensbanken arbejde sammen med disse Regeringer i hele verden ?
29. . Indien står forlænget Monsoon år. Da sidste 6 måneder det regner . Således behøver du tror , de fleste af midlerne fra alle nationer i fremtiden kunne blive afsat til infrastruktur opbygge og kun vedligeholdelse ? Den indlysende årsag væsen , veje bliver skyllet væk , telefonkabler , vandledninger , elkabler bliver brudt , hospitaler fik skyllet væk , uddannelse institutter fik skyllet væk ... således , i så fald , hvordan kan verden bank hjælpe nationer og hvad ville være sin rolle ? Vil WB opt for at gå projektbasis , eller vil det hjælpe nationer og arbejder proaktivt ?
30 Hvordan kan vi reducere tiden mellem disse værktøjer er planlagt, og den tid, det rent faktisk leveres til slutbrugerne ? Også, hvad er den bedste praksis i hele verden , som Verdensbanken overvejer at gennemføre for at forbedre denne service delivery ?
31. . Mange har forsøgt at udrydde fattigdom i Indien og i hele verden. De mislykkedes. Derfor, hvor gennemførligt er dette fattigdomsbekæmpelse program? Også, hvad er de skridt, vi ved Verdensbanken tager for at undgå sådanne fejl igen?
32. . I denne verden af ​​Egoisme nemlig " I- Me- Myself - Min organisation -My produkter og tjenester " , én ting, der er glemt er at give og ikke reklame. I mange indiske scripts er det nævnt, at "hvad højre hånd donerer selv den venstre hånd må ikke komme til at kende ' . Derfor donationer og give og selv CSR er ikke en stor del af de store budgetter for mange enkeltpersoner og organisationer . Ingen i virksomhedernes verden er enig i princippet om " jo mere du giver , jo mere vil komme tilbage til dig '. Det er ikke engang en del af mange top Fortune børsnoterede selskaber , eller hvis de har , de tager mere end de giver , er helt sikkert. Så hvordan ville disse enheder blive tilskyndet til at give, at hjælpe andre , og alles velfærd ? ..... Venlig at lade os også vide , hvad der vil være den rolle Verdensbanken i disse aktiviteter? ... Venlig at lade os også vide, om du har rørt disse punkter i din bog?
33. . Siden årtier at bygge veje , elforsyning, og opførelse af toiletter for hver husstand er en del af hvert års budget hvert land , men det kunne ikke nås , er også en kendsgerning. Således, ifølge regeringerne disse ting hænger sammen, og er lige vigtige. Nu er spørgsmålet er, kan Verdensbanken tage ansvaret for at holde styr på budgetter og hjælpe lande til at føre optegnelser over hver dollar / taka / cent / rupee / penge brugt på disse aktiviteter? Hvis ikke så efter 2200 e.Kr. , dvs efter 100 år , samme spørgsmål, og samme diskussion ville finde sted og mine store grand børn vil blive stiller det samme spørgsmål til din counter dele . Håber du ikke grine på dette spørgsmål. Men det er forfærdeligt virkelighed af vores liv, og håber du vil røre ved dette punkt i din alle vigtige diskussion.
34. . Hope retten til uddannelse er gældende for fattige mennesker i Indien . Dette i sig selv er et stort spørgsmål. Nu tager en live tilfælde, hvis regeringen vælger børn af fattige til at blive undervist , og forældrene til disse børn er bygningsarbejder, så? Forældrene kommer til at migrere til jobbet , selv til andre byer , er det ikke? Så hvordan kan de holde styr på det? Regeringen maskiner kan holde et spor , men ikke disse analfabeter fattige mennesker. Desuden kan forældrene ikke lade deres børn bag .... Der er hundredvis af sådanne sager , jeg kender .... og dermed børn efterlades analfabeter og forældre er tvunget til at vælge job i uddannelse af børn . Langsomt, børn også blevet tjene kilde til forældre i Indien og Bangladesh også. Også uddannelse og kommer ud af fattigdom går hånd i hånd i denne del af verden. Således mener jeg , at , troværdig regering maskiner over hele landet i forbindelse med disse fattige mennesker , og teknologi til støtte , kun kan lindre disse fattige ud af fattigdom. Håber , du vil røre ved dette punkt i dit foredrag . Thanks.


35. . Hope, mens produktionen af landbrugsprodukter i øget , opbevaring huse vil også blive bygget samtidigt, så det hårde arbejde for Agrarian / Landmænd ikke går til spilde , og kornene nå op på rette steder . Håber dette punkt vil blive berørt i alt dette vigtige diskussion .

36. . Er den menneskelige civilisation kommer til at udkæmpe krige i millioner af år ? Hvorfor kan freden genoprettes i Afrika? Hvorfor kan UNO og Verdensbanken blevet så magtfulde, at de kan holde folk / organisationer / nationer og andre enheder, der har optjent renter væk fra Udvikling af Nation / region / World? Sorry for direkte spørgsmål , men har den dag kommet til at kalde spade for en spade , vil andre kloge , fremskridt og udvikling af denne verden i stå for evigt. Håber du vil røre ved dette punkt i denne vigtige diskussion.
37. . Hope, i Afrika , mens produktionen af landbrugsprodukter i øget , opbevaring huse vil også blive bygget samtidigt, så det hårde arbejde for Agrarian / Landmænd ikke går til spilde , og kornene nå op på rette steder . Håber dette punkt vil blive berørt i alt dette vigtige diskussion .
38. . Er politiske beslutningstagere og iværksætter , langsommere end den økonomiske ned falder ? Hvis det allerede er forudsagt af videnskabsfolk og forskere , som i 2015 AD eller 2022 AD , vil der være økonomisk ned falder , så hvorfor de politiske beslutningstagere og iværksætter ikke arbejde over tid til at gøre økonomierne bevæger sig jævnt ? Må ikke du føler, der er noget muggent ? Håber du vil røre ved dette punkt i denne diskussion.
39. . De fleste af de skovområder i Kina er ved at blive ødelagt på grund af planlagte og uplanlagte aktiviteter . Så hvordan kan det urbanisering vil forblive bæredygtig , hvis ubalance i naturen finder sted ? Mit andet spørgsmål er : "Er formlen for 33% jord skal tilgodeses ved jungler gælder i hver byggeprojekter ' ?
40. . Håber dette universel sygeforsikring i 2030 AD program vil være så vellykket som "Pulse Polio Drive ' i Indien . Derfor mit spørgsmål er , er deres endelige ugentlige mål holdes i dette program fra lille landsby niveau til hvert land niveauer? Er alle trin og procedurer og nå gøres gennemsigtig og synlig på Verdensbankens hjemmeside ?
41. . Hope sanitet og vand vil blive leveret til alle mennesker i 2050 e.Kr. Således vil de være en del af ægte menneskelige civilisation , og de vil blive behandlet som mennesker. Håber vi har nogle konkrete plan for det . Ellers har jeg begyndt at tro, at min store - grand børn vil blive stiller det samme spørgsmål til den daværende formand for Verdensbanken og FN -SG . Håber dette punkt vil blive rørt ved du medlemmerne og beslutningstagere UNO organer, i alt dette vigtige møde på højt plan , og vil helt sikkert efterlade en arv til fremtidige generationer .
42. . Det er ordene fra en næsten 100 år gammel grand far. "Nogle af de usikkerheder i økonomien / verdens økonomier er fremstillet én. De kommer ikke på grund af naturlige op-og nedture i økonomierne ." Derfor mit enkle spørgsmål er , hvis selv USA , Grækenland, ligesom rige økonomier kunne ikke står over for denne usikkerhed ordentligt, hvordan kan vi forvente, at de fattige afrikanske lande kan ? Således, hvad er de ekstra foranstaltninger, der skal træffes pleje, i deres sager ?
43. . Kan vi bygge store afrikanske virksomheder? Er atmosfære befordrende for det? Konkurrencen , negativitet synes at være over kraftoverførsel positivisme dermed dette spørgsmål.
44. . Er politiske beslutningstagere og iværksætter , langsommere end den økonomiske ned falder ? Hvis det allerede er forudsagt af videnskabsfolk og forskere , som i 2015 AD eller 2022 AD , vil der være økonomisk ned falder , så hvorfor de politiske beslutningstagere og iværksætter ikke arbejde over tid til at gøre økonomierne bevæger sig jævnt ? Må ikke du føler, der er noget muggent ? Håber du vil røre ved dette punkt i denne diskussion.
45. . Håber dette universel sygeforsikring i 2030 AD program vil være så vellykket som "Pulse Polio Drive ' i Indien . Derfor mit spørgsmål er , er deres endelige ugentlige mål holdes i dette program fra lille landsby niveau til hvert land niveauer? Er alle trin og procedurer og nå gøres gennemsigtig og synlig på Verdensbankens hjemmeside ?
46. ​​. Jeg er kommet til den konklusion , at hvis korruptionen fortsætter i 100 år mere , så floder vil blive forurenet, så lander , så luft , og så de menneskelige sind og hjerne , hvilket fører til døden af ​​den menneskelige civilisation. De fleste af de miljøskader er blevet gjort gennem kun korruption. Ex. Kemikalier kastet af fabrikkerne i floderne eller oceaner ... du er enig i dette ?
47 . Mennesket presser de vira og bakterier vores af deres hule. samme skete i Indien med Tigers . Tigers kan forsvinde . Men tror du ikke , vira og bakterier vil ende den menneskelige civilisation , hvis provokeret ? Årsagen er nogle vira blev opdaget som er seks millioner år gældende i havene gulve, og de ​​kunne have lidt al kemiske og andre grusomheder ved nu, og kan ikke blive ødelagt af kemikalier nu ... er det ikke et budskab til den menneskelige civilisation, at ikke at forstyrre naturen for meget ? Således vil det ikke påvirke MDG især de sundhedsmæssige mål ?


48. . Hvordan kan disse superrige tilskyndes til at 'give mere " ( som pr anden Verdensbankens diskussion ) ? Således, hvad er / vil være rolle for Verdensbanken i denne " Give mere "-processen til at organisere deres velvoksen donation midler? Håber du trykker på dette tidspunkt i din alle vigtige diskussion.


49. . Vi er ikke imod super rige, men det er ikke et faktum , at kun de kan være super rige, der kan håndtere alle interessenter , statslige og ikke statslige organer og naturligvis de negative elementer i samfundet ? Har du rørt disse punkter ? Også er du enig , at nogle gange , coercieve samarbejder af superrige mennesker selv kan tage vejafgift af få landes økonomier ? Hvordan kan det løses ? Håber du vil røre ved dette punkt i din diskussion please. Millioner dør af sult , millioner ikke får employeed osv., og da et århundrede , vi ikke kunne finde en løsning i denne dermed også dette spørgsmål kan rejses til super rige, da det er en samme sag, hvor i Rom / jord er brænding og ... disse konger har travlt i at samle mere velstand ...50 år. Mr. Warren Buffet, doneret milliarder af dollars. Hvorfor kan Verdensbanken , indflydelse, organisere og opmuntre andre super-rige for at 'give mere / Donér More' ?
51. . Ret til uddannelse ( RTE ) er en handling / lov i 135 lande stadig ser vi masser af analfabetisme , hvordan kan ekspertise fra Finland hjælpe med at gennemføre uddannelse til alle på verdensplan. ( Diskussion med undervisningsminister Finland).
52. . Mennesker skal drømme for 100% læsefærdigheder , ellers vil mennesker migrerer til Mars eller Månen i 22. århundrede kalde os de lever på jorden, som den tilbagestående kapløb blandt de mennesker ..... kan du grine af det , men , hvis det sker , så vil de grine af os i fremtiden .
53. . "Ingen er villig til at løse dette problem, men er interesseret i at tjene deres egne brød " , er kommentaren fra grand old geni her. Statistiker og Økonomer sætte fakta og tal , og analyserer det, som de er betalt . Diktatorer og » Linealer ' bare ønsker at lade deres vej gå videre . Ringe er overladt til gud .... Ingen har ' vilje til at gennemføre reelle løsninger leveres af virkeligheden eksperter ' på grund af deres egen interesse ... Gud velsigne denne jord.
54. . Jeg er kommet til den konklusion, at på grund af korruption , vil miljøet blive beskadiget , så sindet af mennesker vil blive beskadiget , nu vil man tillid til, at nogle gode folk virkelig er der på denne jord , langsomt, .... hvis korruption bliver ikke stoppet så menneskelige samfund vil forsvinde fra jorden. Den grund, er det på grund af korruption kun de kemikalier er smidt i floder og hav , se på Yamuna i Delhi, og havet nær Mumbai .... dermed jord / jord vil blive forurenet luft vil blive forurenet, vil himlen være forurenet vand vil blive forurenet , og endelig vores sind vil være forurenet , og vi vil gribe til at eksistere .... hvad er din mening frue ?
55. . Hvorfor de klassiske beslutninger som union af Indien, Pakistan, Bangladesh ligeledes forening af Nord-og Sydkorea som beslutningerne er forsinket , der kan løse de fantastiske problemer i verden ? Hvorfor Krig og opdeling af lande som afgørelser altid vinde , også , at mennesket kommer til at kæmpe for millioner af år indbyrdes kaste / race, land , religion ligesom smålige spørgsmål ? Hvorfor fremskridt af alle nationer og hele jorden kaldes utopisk idé? Hvorfor vi kun taler om at gøre kultiveret ét land alene , og hvorfor landet ikke hjælpe andre lande med at få 100% forståelse? Således hvorfor ikke MDG bliver taget alvorligt af alle stater på jorden?
56. . Hvis Nobelprisen ikke blev givet til Mahatma Gandhi -ji , og samfundet angrer på det, så hvorfor kan det ikke gives posthumt ? Hvis Bharat Ratna kan ændres hvorfor ikke Nobelprisen ?
57. . Hvorfor ikke UNO originations gøres uafhængig og beslutninger besluttende organer end blot en slags afhængige NGO'er som organer og marionet i hænderne på nogle få nationer , og dermed bliver regulator til Politik / Fremskridt / folks velfærd beslutninger, kroppen, for at gemme denne jorden?
58. . Skal vi bare diskutere og grine på disse problemer og gøre grin med fattige og trængende mennesker . Vi har ikke idé , kan de super rige i denne fødsel født som fattig i sit næste liv .... kan ske , hvis de griner kan straffes med Gud / System af dette univers og lov intet kan skabes eller destrueres men bliver konverteret formular én form til en anden ..... og Newtons tredje lov om bevægelse ... der gælder for livet på jorden .... og lov af energi ...


...... og mange flere.
øvrige spørgsmål i WB åbent forum / tale op / åben diskussion / online-diskussioner i fortiden kræver nogle forskning , som jeg mistede dem ..... men jeg rejste disse / sådanne spørgsmål igennem , forskningsrapporter eller nyheder papir / daglige artikler siden 1996. Men efter Ph.D. da jeg kom til at vide om nogle realiteter i livet, da 2004 er jeg aktiv del af Verdensbanken, World Economic Forum .... UNO ... diskussioner, ved Guds nåde . Jeg er bekymret for denne verden. Gud velsigne denne jord, og alle, enhver enhed og alting.

Dr. Ashish Manohar Urkude ,
Fra Indien / Jord / Solsystemet / Universe / Multiverse ....
ashish.urkude@gmail.com

No comments: