Friday, May 02, 2014

Door Gods genade , vragen van Dr Ashish Manohar Urkude , aan de menselijke beschaving te redden

Door Gods genade , vragen van Dr Ashish Manohar Urkude , aan de menselijke beschaving te redden :+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +Door Gods genade , vragen van Dr Ashish Manohar Urkude , sinds 2004 , ( omdat de meeste kan men zich afvragen OVER welzijn van allen ) , soms op uitnodiging van de Wereldbank ( WB ) , UNO / UNESCO , en het World Economic Forum ( WEF ) tot datum voor het opslaan van de menselijke beschaving :

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
0 Vraag:
Geachte Hon . De heer Ban Ki Moon , en Dr Jim Yong Kim ,
Warme groeten .

Onderwijs aan kinderen en MDG gaat hand in hand .

Staat u mij toe om eerlijk te zijn over deze kwestie .

Het opleiden van de kinderen vereist pro - activisme en het kan gedaan worden met de hulp van NGO's , SHO , de regering en andere niet -gouvernementele organisaties en gemotiveerd eerlijke individuen en technologie en procedures en systemen te ondersteunen . Het is onze ervaring dat , de kleine kinderen migreren met hun ouders , terwijl hun werk verschuift naar andere steden in veel gevallen in India en Bangladesh , als je een geval van miljoenen bouwvakkers en casual arbeid nemen .

Heb je niet het gevoel dat het de taak van de regering machines bij te houden dan 10:00-17:00 spreekuur houden en zorgen voor onderwijs en procedure voor deze kinderen , hoewel, zijn werk ?

Waarom kon niet de technologie en procedures ontwikkeld worden voor deze activiteiten ?

Waarom kan het niet worden gedaan in termijnen van 10 jaar of 25 jaar ?

Geloof me , als het niet gedaan met deadlines , in het jaar 2100 hebben we dezelfde dingen zullen bespreken .

Zo ga je niet het gevoel UNO en WB moeten regelgevende autoriteit van de wereld nu om dit te bereiken zijn?

In de hoop om dit punt op te nemen in de bespreking , dan kunt u , ook indien nodig , eerlijk gezegd, ik kan een deel van worden .

Bedankt en groet .

Yours Truly ,

Dr Ashish Manohar Urkude , (Ph. D. Management) , India

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

1 . We kunnen praten over de sociale verantwoordelijkheid , zo veel als we kunnen , maar " Wie moet verantwoordelijk worden gehouden ( ? ) " Voor slechte toestand van de wegen , niet- functioneren van het overheidsapparaat in sommige gevallen , verzekeringsmaatschappijen zoals Aviva Life Insurance bedreigen premie te verzamelen van haar klanten , elektriciteit is er niet , maar rekeningen zijn er elke maand , is telefonisch niet goed te functioneren , maar facturen zijn er elke maand , zijn veel wegen en andere infrastructurele projecten vertrokken zonder voltooiing , als gewone man gaat naar de rechter / legal de rechter lijkt te worden werd gemanipuleerd door bereik particulieren of bedrijven , ... enz. Het is niet alleen gebeurt in India, maar we hebben ook elders gezien . Wat zou de oplossing zijn? Wie moet verantwoordelijk worden gehouden ? Wat zal de rol van de Wereldbank om dit te corrigeren in zoveel landen zijn? Hoe UNO , WB deze verantwoording probleem kan oplossen ?

2 . We hoorden zitplaatsen op hun kantoor weinig mensen kunnen vertellen in sommige gevallen , die ( met exacte naam en adres ) heeft dat stroperij gedaan in dat gebied of die diefstal heeft gedaan in dat specifieke gebied . Het is een wereld bekend feit , door nu , in veel Jungle gebieden . Nu , vriendelijk Laat het ons weten , de exacte reden waarom het niet kan worden gestopt , als zo'n goede intelligence systeem beschikbaar is, camera's zijn verkrijgbaar , en .... Wie levert de mazen in het systeem om stropers ? Denk je niet dat het lijkt raar als iemand zegt stroperij kan niet worden gestopt ? Dr Jane , ik hoop dat u dit punt raken , alstublieft.

3 . Het is waargenomen dat terwijl verbreding van de wegen, de bomen die in de weg zou kunnen zijn up- geworteld en dan kon opnieuw worden verankerd op een andere plaats , kan worden gedaan , kan 's nachts tijden , maar gebeurt niet in India. Het is gangbare praktijk op andere plaatsen in de wereld . Ik hoop dat je het ermee eens dat er onbalans zou zijn in de natuur als het niet gedaan . We hebben geconstateerd dat, het zijn ook corrupte praktijken in India uitgelokt , vandaar , zou willen vragen , Heb je dit punt aangeraakt in uw boek ?

4 . Veel van de zeldzame medicinale zaden , struiken , fruit , bloemen , wortels , bomen , ... , enz. zijn beschikbaar in de Himalaya . Op de naam van Herbal / Ayurvedische medicijnen top MNC kopen dergelijke geneesmiddelen struiken tegen geringe kosten hier , we hebben gezien , en ze verkopen hun medicijnen op miljoen keer hogere prijzen in de mondiale markt . Kunt u de kosten en de waarde van deze evaluatie tot de dag van deze discussie en een opmerking maken over dit?

5 . We in India hebben geloofd sinds miljoenen jaren dat de kennis die nodig is om te overleven is vrij van kosten voor iedereen beschikbaar moet zijn , anders , hoe zouden we overleven? Het is tijd , maken we alle noodzakelijke en authentieke kennis en authentieke gegevens beschikbaar vrij van kosten , zonder patenten en auteursrechten gratis , en het is gratis voor iedereen en is beschikbaar voor elk punt op de wereldbol en daarbuiten. Hoop dat deze punten zullen in deze belangrijke discussie worden besproken .

6 . Denk ik , het is niet probleem van Vietnam alleen . Zelfs de VS kon niet nog een betere Vrouwen presidentskandidaat vinden , in hun geschiedenis . Het is een universeel probleem . Waarschijnlijk Politiek en uitspraak is nog niet een schone baan , in de menselijke geschiedenis . Echter , relatief kleiner land Vietnamese kan de betere oplossing dan meer vrouwen bijdrage aan de natie door het parlement te vinden. Het zou kunnen starten vanaf een lokale of een bedrijfs-of een sport- of een opleiding institutionele leiderschap en de kandidaat kan worden gevoed om het niveau van nationale leiding . We hebben het geprobeerd in India , en we hadden een vrouwen President , Chief Minister , gouverneurs van de provincies en misschien wel de sterkste vrouwelijke premier tot datum , met deze methode. Mevrouw Indira Gandhi werd op deze manier gevoed door haar vader en de weldoeners , omdat haar kind kap , waaronder Hon . M. K. Gandhi ( Mahatma Gandhi - ji ) . Hoop dat dit punt kan bij dit alles belangrijke discussie worden besproken .

7 . Op onze plaats , we verspillen 'Zero ' voedsel. De reden hiervoor is veel volgen de concept genaamd beperkte dagelijkse voeding . Echter , het is al opgemerkt dat het de vijf -sterren hotels of boven degenen die meer voedsel te verspillen . Wat kan gedaan worden ? Een andere observatie is verspilling van voedsel, terwijl ze zijn opgeslagen , zelfs 1 % van 100 miljoen ton geworden 1.000.000 ton afval , als we het geval van India . Voelt u zich niet onmiddellijk moet worden ingegrepen op het? Wat zou de gewijzigde rol van de Wereldbank in de toekomst als het gaat om al deze activiteiten ?

8 . We hadden hete discussie en SWOT-analyses onlangs en we vonden dat deze wereld niet klaar is , op dit moment voor directe democratie en transparantie en openheid , hoewel we alle jongeren over de hele wereld in alle landen vereisen. Wat zijn uw adviezen over deze ? Wat zou het proces om dit te bereiken zijn?

9 . Eerste gedachte opgevoed door vrouwen hier in India is , zijn vrouwen steeds dezelfde positie hetzelfde loon / salaris of niet ? Een ander punt is zijn ze gemaakt een deel van de beslissing of niet ? Wat zijn gezondheid, veiligheid , en andere korte en lange termijn voordelen en faciliteiten die ze krijgen ?

10 . Waarom vrouwen minder actief zijn in de politiek over de hele wereld ? Waarom zelfs de VS een goede presidentskandidaat tot datum niet kon vinden ? Waarom kan niet de politiek , uitspraak , het regeren van naties schoon genoeg worden gemaakt , over de hele wereld , zowel de geslachten tegemoet ? Als het gebeurt dan alleen de menselijke beschaving kan overleven b / miljoenen jaren , anders zal corruptie , milieu en andere problemen die het wegvagen op aarde. Hoop dat deze vraag zal worden behandeld in de discussie.

11 . Als genderkloof moet worden verminderd moet het in politiek en bestuur van elk land worden verminderd . Anders , inclusieve groei , gezondheid elk kind , onderwijs voor iedereen, betere infrastructuur , vrije wil en menselijke vooruitgang , zou net termen die in Utopic taal of Economics. Hoop dat u het allemaal eens over deze kwestie en zal de bespreking hebben op het, in je , alle belangrijke discussie .

12 . Ik heb dezelfde vraag die ik vroeg in de gendergelijkheid , waarom kon VS vinden een vrouwelijke president tot datum ? Mijn tweede vraag is , is het mogelijk dat we een gemeenschappelijk buitenlands beleid agenda voor 100 jaar voor alle landen die , zal er geen oorlog zijn en zal spreken over de ontwikkeling van deze wereld op alle fronten , en we voldoen aan de MDG . Is het mogelijk om buitenlands beleid voor de VS te wijzigen of vetorecht landen en alle lidstaten van de UNO , voor deze no- oorlog , alleen inclusive -progress ? Stuur suggesties / gids .

13 . Hoop dat deze diversificatie in ontwikkeling is ook te maken met groei voor iedereen en is voorstander van alle regio's in Eurazië ? De reden om deze vraag te stellen is kan na enige decennia later we zullen bespreken , ontwikkeld , ontwikkelen en onderontwikkelde regio's in Eurazië , ondanks de zogenaamde gezegende natuurlijke hulpbronnen. Ik hoop dat je de kern te begrijpen en zal dit punt toe te voegen in je alle belangrijke discussie.

14 . Het is waargenomen dat sommige universiteiten hebben meer invloed dan anderen op Global Development , hoewel, elke universiteit gaat uit miljoenen afgestudeerden in de loop van de tijd . Kunnen we een programma waarin elke universiteit kan (in feite zou moeten ) een bijdrage leveren ? Dit zal de kwaliteit van de afgestudeerden over de hele wereld , vandaar deze vraag verbeteren. Anders , al miljoenen jaren afstuderen zou zijn, zal miljarden afstuderen maar zonder significant verschil , de waarde en impact op de wereldwijde ontwikkeling op aarde , en over verdere fronten , vooral de uitbreiding van de menselijke beschaving op de Maan , Mars en verder.

15 . Bereiken om elk dorp is altijd uitdaging , evenzo vervoer in alle of de omstandigheden altijd een uitdaging om de mensheid is geweest. Denkt u , dat in de komende tien jaar , zouden we in staat zijn om deze twee problemen in alle landen te overwinnen ? De reden verhogen deze vraag is , veel mensen voelen de technologie ontwikkelt zich sneller dan daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd en gebruikt in het dagelijks leven .

16 . Waarschijnlijkheid van klimaatverandering omkeren lijkt nihil te zijn , zal dus verandering de enige constante in de toekomst bedrijven. Vandaar mijn vraag is , hoe zou Wereldbank de ontwikkeling van haar beleid voor duurzame bedrijven , met verschillende landen ? Ook, hoe zal wereldbank bereiken kmo 's en micro-ondernemingen en hen te helpen ondersteunen ? Computers en internet zijn nog steeds ontoegankelijk voor hen , als of ze geen werknemers die computers kunnen werken of ze niet kunnen veroorloven , ik heb het gezien in de recente bezoeken aan KMO's en kleine agro bedrijven in afgelegen dorpen in India , vandaar , deze vraag.

17. Congrats aan de regering van India voor het verminderen van de verliezen tijdens en voor de cycloon Phailin . Echter, wanneer mensen keken de nasleep , vonden zij dat de mensen hadden niets te blijven en kon niet terug te keren , want ze hadden geen onderdak en levende machines . Vandaar mijn vraag is , wat is de toekomstige cursus van actie voor deze cycloon getroffen mensen ? Ook hebben we gezien in Uttarakhand dat sommige mensen niet bereid zijn om terug te gaan en verblijf in de heuvels weer . Is er een plan van de regering van India en de Wereldbank om deze angst psychose tussen mensen die te verminderen? Ook , het is hoog tijd dat we moeten geen levende zones in India plannen, waar , we denken dat er is kans op extreme ramp / s , is wat ik begon te voelen . Dit zal ook zorgen voor Ecologie nemen als goed, ex . Mangroves zullen worden beschermd in de buurt van de zee ; en de heuvels en bossen worden beschermd in de Himalaya , waardoor de impact van toekomstige rampen te verminderen . Bent u het eens op deze, alstublieft?
18 . We in India respecteren onze Moeder als Godin. In feite , behandelen we onze ouders als onze eerste Guru / Docent / Trainer / Mentor in feite alles . In gezamenlijke familie respecteren wij alle oudsten . We betrekken iedereen, ook moeder , vrouw, zus , dochter , en zelfs oma's , in elke belangrijke beslissing , dat we thuis . Als hetzelfde gebeurt overal , waaronder woningen, kantoren, overheidsgebouwen , openbare plaatsen , met alle ethiek en waarden , hoop dat geweld tegen vrouwen zal verdwijnen . Hoop , allemaal van ons hebben vergelijkbare standpunten . Bent u het eens via deze ?

19 . Mijn eerste vraag is , kan de Wereldbank neemt taak van Train de Trainers van de verschillende landen , die helpen jongeren om het bedrijf te starten , zodat meer dan een miljoen Youth Entrepreneurship starten binnen de tijdsspanne van komende 5 jaar ? Mijn tweede vraag is , kan de Wereldbank proactief helpen regeringen over de hele wereld om de lange procedures om het bedrijf te starten in diverse / onderscheiden landen te verminderen? Deze vraag ligt voor de hand voor het geval dat we meer dan een paar miljoen banen / jaar te genereren , in de komende tien jaar . Deze vraag heeft ook zijn belang als de oplossing voor dit zal ook de geest van de jeugd brigade boost uit verschillende landen te wagen voor ondernemerschap .

20 . We zijn het verwijderen van alle virussen en bacteriën uit hun holen , met chemicaliën , opwarming van de aarde , door ontbossing en door oprukkende hun ruimte . Maar hoe zullen we definiëren , invloed op de gezondheid maatregelen die we vandaag nemen ? Het zal ook invloed hebben op onze MDG op gezondheidsprobleem.
21 . Zijn we te spoelen / uit hun nest te duwen de virussen en bacteriën en uitnodigend voor onze menselijke domein? Hetzelfde gebeurde in India met Tigers, dus dit voor de hand liggende vraag .

22 . Uiteraard moet elk land MDG serieus nemen om dit doel te bereiken . Hebt u het gevoel dat dit niet gebeurt ? Een ander punt is heb je dezelfde die MDG meer aan de massa dan de klassen zijn gerelateerd voelen ? De reden om beide vragen stellen is , vele tv- nieuwszenders beweren dat gezondheidsproblemen van massa's niet serieus worden genomen , maar gezondheidsprobleem van de klassen wordt serieus genomen , door alle regeringen over de hele wereld , met uitzondering van de Pulse Polio Vaccinatie bij India. Zo , mijn laatste vraag is , wij zijn niet bezig inclusieve groei en gezondheid voor iedereen , hoe zal het basisniveau te bereiken ? Wat is het advies van de Wereldbank over de gehele deze kwestie ?

23 . Jongeren over de hele wereld borrelen om te gaan voor ondernemerschap / zelfstandige of zelfs voor een baan. Echter , is het steeds moeilijk voor sommige mensen om een ​​bedrijf te starten vanwege de vele formaliteiten ze moeten voltooien . Vandaar , als zelfstandige is recht evenredig met het creëren van werkgelegenheid . Als taken niet dan worden gegenereerd , hoe zou de nieuwe generatie zou krijgen de banen? Dus mijn eerste vraag is kan hulp regeringen WB om dit proces van het starten van bedrijven te verminderen ? Nog een zorg is , opnieuw moeten wij human resource gebaseerde economieën en technologieën gebaseerde economieën in evenwicht , dan alleen zal het mogelijk zijn . Vandaar volgende vraag is kan de WB overheden helpen bij het plannen van dergelijke sociaal- economische business en management -modellen ? Time is running out sneller . We moeten snel handelen .

24 . Congrats aan Latijns -Amerika voor de Middenstand langs de armen groeit. Geweldige prestatie op zich . Mijn vraag is , zijn overheden realiseren van hun waard? Zijn de regeringen waardoor ze een deel van de openbare diensten ? Heeft oog van een familie Middle Class serieus door elke regering genomen ? Zo niet dan , hoe kan de regering de mensen de problemen op te lossen ? Het is niet PPP-model dat het probleem zal oplossen , maar het is de lokale gemeenschap worden gemaakt deel van de oplossing dan kan het probleem oplossen is wat ik begon te voelen . Zo kan Publiek Private Samenwerking + Bijdrage van de lokale gemeenschappelijke onverschrokken , verstandig en wijs publiek van het gebied waar werk in uitvoering van het project gaat over de problemen op te lossen . Alleen in feite , kan de lokale burgers worden onderdeel van het project sinds haar oprichting , is wat ik voel .

25 . Mobiele telefoon , radio , televisie , en het hele informatie-en communicatietechnologie is de snelste te bereiken op het basisniveau . Dan, waarom het idee van Millennium Development Goals ( MDG's ) niet bereiken op het basisniveau in de hele wereld . Waar precies UNO en zijn organisaties zoals WB ... er niet in slagen om grass root niveau te bereiken ? Ik ben al naar veel MBA- scholen geweest en die zelfs MBA- studenten niet weten wat zijn MDG , anderen (waaronder regeringen, die niet MDG serieus nemen ) buiten beschouwing laten , vandaar deze voor de hand liggende vraag . Hoop dat de vraag wordt positief genomen en UNO en WB zal proberen uit te vinden een innovatieve oplossing op deze , om MDG gebeuren .

26 . Sinds lange tijd , inclusieve groei wordt keer op keer geprobeerd door elke natie in hun jaarlijkse begroting , maar ze falen. Kan de Wereldbank fungeren als een Regulator ? Anders , zelfs na 100 jaar praten we deze fundamentele feiten en de mensheid zal zijn grootste uitdaging op dat moment riep de honger , onderwijs en gezondheidszorg , als allemaal dezelfde oorzaak , en dat is armoede .

27 . Hoewel we zijn niet tegen enige natie en economie , nog steeds , we voelen , waarom grote economieën altijd zet een druk op de kleine economieën ? Kan de kleine economieën onafhankelijk worden gemaakt van deze druk ? Kan de wereldeconomie dollar onafhankelijk worden gemaakt ? Waarom kan er 10 aanvaard valuta's over de hele wereld dan slechts USD ? De vraag ligt voor de hand wanneer BRICS-landen samen onlangs hebben gekregen om hun eigen kartel te vormen.
28 . Gelieve het niet erg voor zo'n fundamentele vraag . Ik hoop dat de Wereldbank is heel duidelijk zijn met wat is armoede en over de definitie . Opgemerkt wordt dat de statistici en overheden spelen met de feiten en cijfers om aan te tonen de armoede wordt verminderd, terwijl gewone man merkt naast elkaar en dat is armoede groeit met de dag. Vandaar dat , hoe zou de Wereldbank werken in combinatie met dergelijke regeringen over de hele wereld ?
29 . India wordt geconfronteerd met uitgebreide moesson dit jaar . Aangezien laatste 6 maanden het regent. Dus , denk je , de meeste fondsen van alle volken in de toekomst zou kunnen worden besteed aan de infrastructuur te bouwen en alleen onderhoud? De voor de hand liggende reden hiervoor is, krijgt wegen weggespoeld , telefoonkabels , waterleidingen , elektriciteitskabels gebroken wordt , ziekenhuizen werd weggespoeld , onderwijsinstellingen werd weggespoeld ... dus , in dat geval , hoe kon wereldbank helpen de volken en wat zou is zijn rol ? Zullen kiezen WB voor gaan afzonderlijk project of het zal helpen de naties en proactief te werken ?
30 Hoe kunnen we verminderen de tijd tussen deze hulpprogramma's zijn gepland en de tijd die het is eigenlijk aan de eindgebruikers geleverd ? Ook , wat zijn de best practices over de hele wereld die Wereldbank denkt uit te voeren om deze dienstverlening te verbeteren?
31 . Velen hebben geprobeerd om de armoede uit te roeien in India en over de hele wereld . Zij faalden . Vandaar , hoe haalbaar is dit armoedebestrijding programma ? Ook, wat zijn de stappen die we bij de Wereldbank gebruikt om dergelijke mislukkingen weer te vermijden?
32 . In deze wereld van egoïsme dwz " I - Me- Myself - Mijn organisatie - Mijn producten en services" , een ding dat wordt vergeten is het geven en geen reclame. In veel Indiase scripts het is vermeld dat , 'wat rechterhand doneert zelfs de linkerhand moet niet te weten ' . Vandaar dat de donaties en het geven en zelfs MVO is niet een groot deel van de grote budgetten van vele individuen en organisaties . Geen in de corporate wereld het eens over het principe van ' hoe meer je geeft , hoe meer terug te komen ' . Het is niet eens deel uit van vele top Fortune beursgenoteerde bedrijven , of als ze hebben , ze meer dan ze geven nemen , is zeker. Dan, hoe zou deze entiteiten worden aangemoedigd om geven , om anderen te helpen , en het welzijn van allen? Gelieve ..... laten we weten ook , wat zal de rol van de Wereldbank in deze activiteiten ? ... Kindly laten we weten ook of u deze punten hebt aangeraakt in uw boek ?
33 . Sinds tientallen jaren , het aanleggen van wegen , het verstrekken van elektriciteit , en de bouw van toiletten voor elk huishouden zijn onderdeel van elk jaar de begroting van elk land , maar het kon niet worden bereikt , is ook een feit . Dus, volgens de regeringen deze dingen zijn met elkaar verbonden en zijn even belangrijk. Nu , de vraag is, kan de Wereldbank verantwoordelijkheid van het bijhouden op de begrotingen en het helpen van landen om op te nemen van elke dollar / taka / cent / rupee / geld besteed aan deze activiteiten blijven nemen ? Zo niet dan na AD 2200 , dwz na 100 jaar , dezelfde vraag en dezelfde discussie plaats zou vinden en mijn grote kleinkinderen zal dezelfde vraag moeten vragen om uw teller delen . Ik hoop dat je niet lachen om deze vraag. Echter , het is verschrikkelijk realiteit van ons leven , en hoop dat je dit punt raken in je alle belangrijke discussie .
34 . Hoop Recht op onderwijs is van toepassing op arme mensen in India . Dit op zich is een grote vraag . Neem nu een live geval, als de regering kiest voor kinderen van arme om onderwezen te worden , en de ouders van die kinderen zijn bouwvakker , dan? De ouders gaan migreren voor de baan , zelfs naar andere steden , is het niet? Hoe kunnen ze blijven een track op het? Overheidsapparaat kan een schema te houden, maar niet deze ongeletterde arme mensen . Ook ouders kunnen hun kinderen niet achterlaten .... Er zijn honderden van dergelijke gevallen die ik ken .... en dus kinderen zijn analfabeet links en ouders worden gedwongen om te kiezen voor werk boven opvoeding van kinderen . Langzaam , kinderen ook verdienen bron voor ouders in India en Bangladesh te worden. Ook onderwijs en komend uit de armoede gaat hand in hand in dit deel van de wereld . Zo , ik geloof dat , betrouwbaar overheidsapparaat over het hele land, in samenwerking met deze arme mensen en technologie te ondersteunen, kan alleen verlichten deze arme uit de armoede . Hoop , u zult dit punt raken in uw lezing. Bedankt.


35 . Hoop , terwijl de productie van landbouwproducten in verhoogde , de pakhuizen wordt ook gelijktijdig gebouwd , zodat het harde werk van Agrarische / Boeren niet worden verspild en de korrels te bereiken op de juiste plaatsen . Hoop dat dit punt zal worden geraakt in dit alles belangrijke discussie .

36 . Is de menselijke beschaving gaat om oorlogen te vechten voor miljoenen jaren ? Waarom kan de vrede niet worden hersteld in Afrika? Waarom kan UNO en de Wereldbank worden zo krachtig dat ze de mensen / organisaties / landen en andere entiteiten kunnen houden met gevestigde belangen weg van Ontwikkeling van de Nation / Regio / World? Sorry voor directe vraag maar , is de dag gekomen om te roepen spade een spade , zullen andere wijze , vooruitgang en ontwikkeling van deze wereld binnen gestald worden in eeuwigheid. Hoop dat je dit punt raken in deze belangrijke discussie .
37 . Hoop , in Afrika , terwijl de productie van landbouwproducten in verhoogde , de pakhuizen wordt ook gelijktijdig gebouwd , zodat het harde werk van Agrarische / Boeren niet worden verspild en de korrels te bereiken op de juiste plaatsen . Hoop dat dit punt zal worden geraakt in dit alles belangrijke discussie .
38 . Zijn beleidsmakers en uitvoerder , langzamer dan de economische beneden vallen ? Als het al wordt voorspeld door wetenschappers en onderzoekers die in AD 2015 of AD 2022 , zal er economisch nadeel te zijn , waarom dan de beleidsmakers en uitvoerder niet werken in de tijd om de economie vlot te verplaatsen ? Heb je niet het gevoel dat er iets verdachts ? Hoop dat je dit punt raken in deze discussie .
39 . Het merendeel van de bosgebieden in China wordt steeds vernietigd vanwege geplande en ongeplande activiteiten . Hoe kan deze urbanisatie duurzame zal blijven, indien onbalans in de natuur plaatsvindt ? Mijn tweede vraag is , ' is de formule van 33 % grond moet worden opgevangen door jungles in elke ruimtelijke projecten van toepassing ' ?
40 . Hoop dat dit Universal Health Coverage 2030 AD programma zo succesvol als 'Pulse Polio Drive' in India zal zijn . Vandaar mijn vraag is zijn hun definitieve wekelijkse doelen bewaard in dit programma van klein dorpje dat aan elk land niveaus ? Zijn alle stappen en procedures en bereiken gemaakt transparant en zichtbaar op het World Bank website?
41 . Hoop Sanitation and Water zal door AD 2050 dus alle mensen worden verstrekt , zullen ze deel uitmaken van echte menselijke beschaving en zij zullen worden behandeld als mensen. Hoop dat we hebben enkele concrete plannen voor. Anders heb ik begon te geloven dat mijn overgrootvader kinderen dezelfde vraag aan de toenmalige president van de Wereldbank en het VN - SG zal vragen . Hoop dat dit punt zal worden aangeraakt door je collega's en beslissers van UNO lichamen , in deze alle belangrijke vergadering op hoog niveau , en zal zeker een erfenis achterlaten voor toekomstige generaties.
42 . Dit zijn de woorden van een bijna 100 jaar oude grootvader . "Sommige van de onzekerheden in de economie / wereldeconomie worden vervaardigd is. Ze komen niet door natuurlijke ups en downs in de economie " . Vandaar mijn simpele vraag is, als zelfs de VS, Griekenland , net als de rijke economieën niet goed kon worden geconfronteerd met deze onzekerheid , hoe kunnen we verwachten dat de Arme Afrikaanse landen ? Dus , wat zijn de extra maatregelen moeten zorg worden genomen , in hun geval ?
43 . Kunnen we bouwen grote Afrikaanse bedrijven ? Is de sfeer die bevorderlijk voor? De wedstrijd , de negativiteit lijkt te zijn over het aandrijven het positivisme , vandaar deze vraag.
44 . Zijn beleidsmakers en uitvoerder , langzamer dan de economische beneden vallen ? Als het al wordt voorspeld door wetenschappers en onderzoekers die in AD 2015 of AD 2022 , zal er economisch nadeel te zijn , waarom dan de beleidsmakers en uitvoerder niet werken in de tijd om de economie vlot te verplaatsen ? Heb je niet het gevoel dat er iets verdachts ? Hoop dat je dit punt raken in deze discussie .
45 . Hoop dat dit Universal Health Coverage 2030 AD programma zo succesvol als 'Pulse Polio Drive' in India zal zijn . Vandaar mijn vraag is zijn hun definitieve wekelijkse doelen bewaard in dit programma van klein dorpje dat aan elk land niveaus ? Zijn alle stappen en procedures en bereiken gemaakt transparant en zichtbaar op het World Bank website?
46 . Ik kom tot de conclusie dat , als de corruptie blijft bestaan ​​voor 100 jaar meer dan rivieren worden vervuild , dan landt , daarna aan de lucht , en dan is de menselijke geest en de hersenen , hetgeen leidt tot de dood van de menselijke beschaving . Het merendeel van de milieuschade is gedaan door middel van corruptie. Ex . Chemicals gegooid door de fabrieken in de rivieren of oceanen ... bent u het eens met dit?
47 . Mensen duwen de virussen en bacteriën ons van hun hol . Hetzelfde gebeurde in India met Tigers. Tijgers kunnen verdwijnen . Echter , vind je niet , virussen en bacteriën zal de menselijke beschaving te beëindigen als ze geprovoceerd ? De reden hiervoor is een aantal virussen werden ontdekt, die 6 miljoen jaar bestaat in de oceanen vloeren zijn , en ze zouden alle chemische en andere wreedheden hebben opgelopen door nu , en kan niet worden vernietigd door chemicaliën nu ... is het niet een bericht naar de menselijke beschaving , om niet aan de natuur te veel te storen ? Zo zal het geen invloed op de MDG vooral de gezondheid doelen ?


48 . Hoe kunnen deze superrijken worden aangemoedigd voor ' het geven van meer ' ( zoals in de andere Wereldbank discussie ) ? Dus , wat is / wordt de rol van de Wereldbank in deze ' Giving meer ' proces om hun forse donatie fondsen te organiseren ? Ik hoop dat je dit punt raken in je alle belangrijke discussie .


49 . We zijn niet tegen de superrijken , echter, is het niet een feit dat alleen die super rijken die alle belanghebbenden , de overheid en niet-gouvernementele organisaties kunnen beheren en natuurlijk de negatieve elementen in de samenleving ? Heb je deze punten aangeraakt ? Ook bent u het eens dat soms, coercieve samenwerkingen van super rijke mensen zelfs kunnen de tol van de economieën van enkele landen nemen ? Hoe kan het worden aangepakt ? Hoop dat je dit punt in je discussie aanraken aub . Miljoenen sterven van de honger, miljoenen krijgen niet employeed , etc. en sinds een eeuw konden we geen oplossing meer dan dit , dus ook deze vraag kan worden verhoogd tot superrijken , want het is een zelfde geval in Rome / aarde is te vinden branden en ... deze koningen zijn druk bezig in het vergaren van meer rijkdom ...50 . Mr Warren Buffet , schonk miljarden dollars . Waarom kan de Wereldbank , invloed , organiseren en aan te moedigen andere superrijken voor ' het geven van meer / doneren More' ?
51 . Recht op onderwijs ( RTE ) is een daad / wet in 135 landen nog steeds zien we veel analfabetisme , hoe kan expertise uit Finland helpen uitvoeren onderwijs om alle op wereldniveau . ( Overleg met minister van Onderwijs van Finland ) .
52 . Mensen moeten dromen voor 100 % geletterdheid , anders zullen mensen migreren naar Mars of de Maan in de 22e eeuw ons bellen die op aarde leven , als de achterlijke wedloop tussen de mensen ..... kan je om lachen , maar , als het gebeurt dan , zullen ze lachen ons in de toekomst .
53 . "Niemand is bereid om dit probleem op te lossen , maar zijn geïnteresseerd om hun eigen brood te verdienen " , is het commentaar van de grote oude genie hier . Statisticus en Economen zetten de feiten en cijfers en analyseert het als ze worden betaald. Dictators en ' heersers ' wil gewoon laten hun manier ga je gang . Armen worden overgelaten aan god .... Niemand heeft 'wil om echte oplossingen van de werkelijkheid deskundigen voeren ' als gevolg van hun eigen gevestigde belangen ... God zegene deze aarde.
54 . Ik kom tot de conclusie dat als gevolg van corruptie , het milieu zal beschadigd raken, dan is de geest van de mens zal beschadigd raken , nu zal men erop vertrouwen dat een aantal goede mensen zijn echt er op deze aarde , langzaam , .... als corruptie wordt niet gestopt dan menselijke samenleving zullen verdwijnen uit de aarde . De reden is het gevolg van corruptie alleen de chemische stoffen zijn gegooid in de rivieren en de zee , kijk naar Yamuna in Delhi , en de zee in de buurt van Mumbai .... dus aarde / land zal worden vervuild , de lucht wordt vervuild , zal luchten vervuild water zal worden vervuild en tot slot onze geest zal worden vervuild en we zullen ophouden te bestaan ​​.... wat is uw mening mevrouw?
55 . Waarom de klassieke besluiten als unie van India , Pakistan , Bangladesh evenzo vereniging van Noord- en Zuid-Korea als beslissingen worden vertraagd dat het fantastisch problemen van de wereld kan oplossen ? Waarom Oorlog en de verdeling van landen als beslissingen altijd winnen , ook , zijn mensen gaan vechten voor miljoenen jaren onderling op kaste / ras , land, religie als kleine kwesties? Waarom voortgang van alle naties en hele aarde wordt utopie genoemd? Waarom alleen we praten over het maken van enige geletterde een land en waarom dat land geen andere landen helpen om 100% geletterdheid te krijgen? Dus , waarom niet MDG serieus genomen door alle staten op de aarde ?
56 . Als Nobelprijs niet werd gegeven aan Mahatma Gandhi - ji , en de maatschappij berouw op, dan waarom kan het niet worden postuum gegeven ? Als Bharat Ratna waarom niet Nobelprijs kan worden gewijzigd ?
57 . Waarom niet UNO originations worden verzelfstandigd en beslissingen organen dan alleen een soort afhankelijke NGO's zoals organen en marionet in de handen van de weinige landen , en dus steeds regulator voor de politiek / voortgang / mensen welzijn beslissingen orgaan , om deze op te slaan aarde ?
58 . Gaan we gewoon praten en lachen om deze problemen en maken plezier van arme en behoeftige mensen . We hebben geen idee, de superrijken in deze geboorte kan geboren als arm in zijn volgende leven .... kan gebeuren, als ze lachen kunnen worden gestraft door God / System van dit universum en de wet van niets kan worden gecreëerd of vernietigd maar wordt omgezet vorm ene vorm naar de andere ..... en derde wet van Newton van de beweging ... toepassing op het leven op aarde .... en de wet van energie ...


...... en nog veel meer .
andere vragen die in de WB open forum / spreken / open discussie / online discussies in het verleden vereist enige onderzoek zoals ik ze kwijt ..... maar , hief ik die / dergelijke vragen door , research papers of krant / dagelijkse artikelen sinds 1996 . na Ph.D. toen kwam ik te weten over een aantal realiteiten van het leven , sinds 2004 ben ik actief onderdeel van de Wereldbank , World Economic Forum .... UNO ... gesprekken , door Gods genade . Ik maak me zorgen over deze wereld. God zegene deze aarde en iedereen, elke entiteit en alles .

Dr Ashish Manohar Urkude ,
Van India / Aarde / zonnestelsel / Universe / Multiverse ....
ashish.urkude@gmail.com

 

No comments: