Friday, May 02, 2014

Isten kegyelméből , kérdéseit Dr. Ashish Manohar Urkude , hogy megmentse az emberi civilizáció

Isten kegyelméből , kérdéseit Dr. Ashish Manohar Urkude , hogy megmentse az emberi civilizáció :+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +Isten kegyelméből , kérdéseit Dr. Ashish Manohar Urkude , 2004-től , ( nagyon kevesen emelik a kérdéseket újra JÓLÉTE ALL) , néha a meghívását: Világbank ( WB ) , UNO / UNESCO és a World Economic Forum ( WEF ) amíg időpontot mentéséhez emberi civilizáció :

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
0. Kérdés:
Kedves tb. Mr. Ban Ki Moon , és Dr. Jim Yong Kim ,
Meleg Üdvözlet .

Oktatás a gyermekek és az MDG kéz a kézben jár .

Kérem, engedje meg , hogy őszinte legyek ebben a kérdésben .

Oktatása a gyerekek igényel pro - aktivitás , és hogy meg lehet csinálni a segítségével a civil szervezetek, Sho , a kormány és más nem kormányzati szervezetek és motivált őszinte egyének és a technológia , valamint eljárások és rendszerek támogatása . Ez a tapasztalt tény, hogy a kis gyerekek vándorolnak a szüleivel , míg a munkájukat műszakban más városok sok esetben Indiában és Bangladesben , ha veszel egy esetben több millió építőmunkások és alkalmi munkájával .

Nem érzi , hogy ez a munka a kormány gépek nyomon követni , és az oktatási rendszer és eljárás ezek a gyerekek , bár a munka után 10:00-17:00 munkaidő ?

Miért nem a technológia és eljárásokat kell kidolgozni e tevékenységek ?

Miért nem lehet tenni határidők 10 éves vagy 25 év múlva?

Hidd el, ha ez nem történik meg a határidőket, az év 2100 fogunk megvitatni ugyanazokat a dolgokat .

Így nem érzed UNO és a WB kellene szabályozó hatóságot a világ most elérni?

Abban a reményben , hogy ezt a pontot a vita, kérem , akkor is, ha szükséges , őszintén , én is részévé válik .

Köszönet és Üdvözlettel .

Yours Truly ,

Dr. Ashish Manohar Urkude , ( Ph. D. Management) , India

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

1. . Beszélhetünk társadalmi elszámoltathatóság, amennyire csak lehet , de a " Ki lehet felelős ( ? ) " A rossz útviszonyok , nem dolgozó kormányzati gép bizonyos esetekben , biztosító társaságok, mint Aviva Életbiztosító fenyegetik gyűjteni prémium az ügyfelek , a villamos energia nem ott van, de számlák vannak minden hónapban , a telefon nem működik jól, de számlák vannak minden hónapban , sok út-és más infrastrukturális projektek marad elvégzése nélkül , ha közönséges ember megy a bíróságra / jogi a bíró úgy tűnik, hogy kapott manipulálni a REACH magánszemélyek vagy cégek , stb ... Ez nem történik csak Indiában, hanem láttunk máshol is . Mi lehet a megoldás ? Ki kell tartani a felelős? Mi lesz a szerepe a Világbank , hogy helyes ez a rendszer oly sok országban ? Hogy UNO , WB tudod oldani ezt elszámoltathatóság probléma?

2. . Hallottuk ülés saját irodában kevés ember tudja mondani bizonyos esetekben , aki ( pontos név és cím) tette , hogy az orvvadászat az adott területen, vagy aki tett lopás az adott területen . Ez egy világszerte ismert tény , már sok Jungle területeken. Most szíves ossza meg velünk , a pontos oka, hogy miért nem lehet megállítani , ha egy ilyen jó intelligencia rendszer is rendelkezésre áll , kamerák állnak rendelkezésre , és .... Ki biztosítja a kiskapuk a rendszerben , hogy orvvadászok ? Nem gondolod, hogy úgy tűnik, gyanús , ha valaki azt mondja, az orvvadászat nem lehet megállítani ? Dr. Jane , remélem megérinti ezt a pontot , kérem.

3. . Azt is megfigyelték, hogy a hallgatók körének bővítése az utak , a fák , amelyek a módon lehet akár gyökerező , majd újra lehet gyökerező néhány más helyen lehet tenni , lehet, hogy éjjel -szor , de nem történik India . Ez bevett gyakorlat más helyen a világon. Remélem, egyetértenek abban, hogy nem lenne egyensúly a természetben , ha ez nem történt meg . Már megfigyelhető , hogy ez is váltottak ki a korrupt gyakorlatokat Indiában , ezért szeretném megkérdezni , már érintette ezt a pontot a könyvben ?

4. . Számos ritka gyógyszerek magvak, cserjék , gyümölcsök , virágok, gyökerek , fák , ... stb állnak rendelkezésre Himalájában. A neve Herbal / ayurvédikus gyógyszerek felső MNC vásárolni ilyen gyógyszerekkel cserjék elhanyagolható költség itt láttunk , és eladják a gyógyszerek milliószor magasabb áron a globális piacon . Meg tudná értékelni a költségek és értékét a napjáig ezt a vitát , és egy megjegyzést ez?

5. . We Indiában hitt óta több millió éve, hogy a tudat, hogy szükség van a túléléshez kell rendelkezésre díjmentesen mindenki számára , különben hogyan tudnánk túlélni ? Itt az ideje , hogy tegyen meg minden szükséges és hiteles ismereteket és hiteles adat díjmentesen szabadalom szabad és szerzői jog mentes , és ez ingyenes minden , és elérhető bármely pontján a világon, és azon túl . Remélem, ezek a pontok lesz szó ebben a fontos vitában.

6. . Úgy gondolom , hogy ez nem probléma, Vietnam csak . Még USA nem talált jobb Women elnökjelölt még a történelemben . Ez egy univerzális probléma . Valószínűleg politika és uralkodó még nem tiszta munka, az emberi történelem . Azonban a viszonylag kisebb ország vietnami megtalálja a jobb megoldás mint több nő hozzájárulása a nemzet keresztül ez a parlament . Lehet kezdeni a helyi vagy a vállalati, illetve a sport-vagy oktatási intézményi vezetés és a jelölt képes ápolni , hogy mind a nemzeti vezető. Már próbáltam Indiában , és mi volt a nő elnök , vezető miniszter , kormányzók , a tartományok és talán a legerősebb nő miniszterelnök -ig dátum , ezzel a módszerrel. Mrs. Indira Gandhi nevelték így az apja , és a jól jóakarói , hiszen gyermeke motorháztető , beleértve a tb. M. K. Gandhi ( Mahatma Gandhi - ji ) . Remélem, ezen a ponton lehet szó ebben minden fontos vita .

7. . Nálunk településen , akkor hulladék " Zero " élelmiszer . Ennek az az oka , hogy sokan követik a koncepció nevezett korlátozott a napi élelmiszer-fogyasztás. Azonban ez már megfigyelték , hogy ez az öt csillagos vagy magasabb szállodák azok, akik pazarolni több ételt . Mit lehet tenni ? Egy másik megfigyelés, pazarlás az élelmiszer , miközben ők tárolják , akár 1 %-a 100 millió tonna lesz 1 millió tonna hulladékot , ha vesszük India esetében . Nem érzed azonnali intézkedésre van szükség rá ? Mi lehet a módosított szerepe a Világbank a jövőben , amikor ezeket a tevékenységeket ?

8. . Volt forró vita és a SWOT elemzés az utóbbi időben , és azt találtuk, hogy ez a világ nem áll készen , jelenleg a közvetlen demokrácia és az átláthatóság és nyitottság , bár mindannyian a fiatalok a világ minden országban megkívánják. Mi a véleménye a következő ? Mi lehet a folyamat elérni?

9. . Első gondolata felmerült nők itt Indiában , a nők egyre ugyanabban a helyzetben azonos bér / fizetés vagy nem? Egy másik pont az , hogy annak részét képezik döntés vagy sem? Mik azok egészségügyi, biztonsági és egyéb rövid és hosszú távú előnyök és lehetőségek kapnak ?

10. . Miért a nők kevésbé aktívak a politikában a világ? Miért is USA nem találtam egy jó elnökjelölt ig dátumot ? Miért nem lehet a politika , uralkodó , irányító nemzetek tenni elég tiszta , az egész világon , elhelyezésére mind a nemek ? Ha ez megtörténik, akkor csak az emberi civilizáció képes túlélni b / millió éves , egyébként , a korrupció, a környezetvédelmi és egyéb problémák törölje ki a földön. Remélem, ezt a kérdést fogják kezelni a vitát.

11. . Ha a nemek közötti különbség is csökkenteni kell , hogy csökkenteni kell a politika és a Kormányzó minden országban. Egyébként inkluzív növekedés , egészség minden gyermek , az oktatás az összes , a jobb infrastruktúra , a szabad akarat , és az emberi haladás lenne csak használt kifejezések utópia nyelvén of Economics. Remélem , mindannyian egyetértünk ebben a kérdésben , és lesz vita , hogy , a , minden fontos vitát.

12. . Nekem ugyanazt a kérdést, hogy kértem a nemek közötti egyenlőség , miért nem USA megtalálni a női elnök- ig dátumot ? A második kérdés az, hogy lehetséges az, hogy mi teszi a közös külpolitikai napirendjén 100 éve minden ország , hogy nem lesz háború , és beszélni fejlesztés a világ minden fronton , és találkozunk a millenniumi fejlesztési célok . Van-e lehetőség , hogy módosítsa külpolitikájának az USA-ban vagy vétójoga országot, valamint a tagországok UNO , mert ez nem a háború , csak a befogadó folyamatban ? Kérjük jelezze / guide .

13. . Remélem, ez a diverzifikáció fejlesztés is foglalkozik inkluzív növekedést , és elősegíti a régió Eurázsiában ? Ennek az az oka , hogy felhívja erre a kérdésre is azt, hogy néhány évtizeddel később fogjuk megvitatni , fejlett, fejlődő és fejletlen régiók Eurázsiában annak ellenére, hogy az úgynevezett áldott természeti erőforrásokat. Remélem érted a döntőnek , és növeli ezen a ponton meg minden fontos vitát.

14. . Megfigyelték , hogy egyes egyetemek nagyobb befolyása , mint mások a globális fejlődés , bár minden egyetemen megy ki több millió diplomások az idők folyamán . Lehet, hogy van egy olyan program , ahol minden egyetem (valójában ene) , hogy a hozzájárulás ? Ez javítja a minőségét diplomások szerte a világon, így ezt a kérdést. Ellenkező esetben , évmilliók érettségi is ott lesz , több milliárd diplomás , de anélkül, hogy szignifikáns különbség , értékét és hatását a globális fejlődés a földön , és a további fronton , főleg bővülő emberi civilizáció a Hold , a Mars és azon túl.

15. . Elérte, hogy minden faluban mindig is kihívást jelent , hasonlóan , a közlekedés minden , hogy a feltételek mindig is kihívást jelent az emberiség számára . Gondolod , hogy az elkövetkező évtizedben , akkor képes lesz legyőzni a két problémát minden országban ? Ennek az az oka fel ezt a kérdést az, hogy sok ember úgy érzi, a technológia fejlődik gyorsabban, mint a ténylegesen végre lehessen hajtani , és használják a mindennapi életben .

16. . Valószínűsége éghajlat tolatás úgy tűnik, hogy nulla , így a változás az egyetlen állandó a jövőben a vállalkozások számára. Ezért , a kérdés az , hogyan Világbank fejlessze politikák a fenntartható vállalkozások különböző országokban? Továbbá , hogyan Világbank elérheti a kkv-k és a mikrovállalkozások , és segít nekik fenntartani ? A számítógépek és az internet továbbra is elérhetetlen a számukra , mint akár nem a munkavállalók, akik működhet számítógépek , vagy nem engedheti meg magának , láttam, hogy az utóbbi látogatás a KKV-k és a kis mezőgazdasági vállalkozások távoli falvakban Indiában , így , ezt a kérdést.

17. . Gratulálunk az indiai kormány csökkentésére veszteségek alatt és előtt a ciklon Phailin . Azonban, amikor ember nézte a következményei , azt találták, hogy az emberek semmit sem maradni, és nem tudott visszatérni , mert nem volt menedék és az élő gép. Ezért , a kérdés az , hogy mi a jövőbeni teendők ezen ciklon érintett emberek ? Emellett láttunk Uttarakhand , hogy néhány ember nem hajlandó visszamenni , és marad a hegyek újra. Van-e terve az indiai kormány és a Világbank , hogy csökkentsék ezt a félelmet pszichózisban szenvedők közötti ? Továbbá , itt az ideje, meg kell terveznie, nem élő zóna Indiában, ahol , azt gondolom, van esély a rendkívüli katasztrófa / s , az, amit én kezdtem érezni . Ez is vigyázni ökológia is , pl. Mangrove védett lesz a tenger közelében ; és a dombok és erdők védett lesz a Himalájában , így csökkentve a jövőbeni katasztrófák . Egyetért , hogy ezt, kérem ?
18. . Mi Indiában tiszteletben anyánk , mint istennő . Sőt, mi kezeljük a szülők az első guru / tanár / edző / Mentor tulajdonképpen mindent . A közös családi tiszteletben tartjuk a vének . Mi jár mindenki számára, beleértve anyja, felesége , húga, lánya , és még a nagymamák , minden fontos döntés , hogy veszünk otthon. Ha ugyanaz a dolog történik mindenhol , beleértve a lakások, irodák , kormányzati , nyilvános helyeken , minden etika és értékek , remélem, a nők elleni erőszak fog tűnni. Remélem , mindannyian hasonló nézeteket . Egyetért mint ez?

19. . Az első kérdés az, hogy a Világbank , hogy munkát az oktatók a különböző országok, akik segítenek a fiatalok , hogy indítsa el a vállalkozás , hogy több mint egy millió Ifjúsági Vállalkozói indul a span következő 5 évben ? A második kérdés az, hogy lehet a Világbank proaktívan segíti a kormányok szerte a világon , hogy csökkentse a hosszadalmas eljárások , hogy indítsa el a vállalkozás a különböző / adott országban ? Ez a kérdés nyilvánvalóan abban az esetben meg kell generálni több, mint néhány millió munkahely / év , az elkövetkező évtizedben. Erre a kérdésre is megvan a jelentősége , mint a megoldás, hogy ez is fokozza a szellemét ifjúsági brigád különböző országok kockázati vállalkozói .

20. . Vagyunk kipirulás ki a vírusok és baktériumok ki a barlangokba , a vegyi anyagok , a globális felmelegedés , az erdőirtás és az csorbítaná a helyet. Akkor hogyan is definiáljuk , egészségre gyakorolt ​​hatásának intézkedésekről elvisszük ma? Ez lesz is hatással van az MDG az egészségügyi probléma.
21. . Vagyunk öblítés / nyomja a vírusok és baktériumok ki a fészket, és felkérte, hogy az emberi domain? Ugyanez történt Indiában Tigers , ezért ezt a nyilvánvaló kérdést.

22. . Természetesen minden országnak meg kell venni a millenniumi fejlesztési célokkal komolyan , hogy e cél elérése érdekében . Úgy érzi, ez nem történik meg ? Egy másik pont érzi ugyanazt , hogy a millenniumi fejlesztési célokkal kapcsolatos inkább a tömegeket , mint az osztályok ? Ennek az az oka , hogy kérje mindkét kérdésre az, hogy sok televíziós hírcsatornák azt állítják, hogy az egészségügyi kérdések a tömegek nem veszik komolyan, de egészségügyi probléma az osztályok veszik komolyan , minden a kormányok szerte a világon , kivéve a Pulse Polio immunizálás India . Így , az utolsó kérdés az, hogy mi nem próbálunk inkluzív növekedés és az egészség mindenki számára , akkor hogyan fogja elérni a helyi szintű szinten ? Mi a véleménye a Világbank egészében ebben a kérdésben ?

23. . Fiatalok világszerte fortyogó , hogy menjen a vállalkozói / önfoglalkoztatás vagy akár a munkát. Azonban ez egyre nehezebb néhány ember lehet indítani egy vállalkozást , mivel oly sok alaki kell befejezni . Ezért , az önfoglalkoztatás egyenesen arányos a munkahelyteremtésre . Ha a munkahely nem keletkezik , akkor , hogyan lehetne új generációs kapnánk a munkahelyek? Tehát az első kérdés az, WB segíthet a kormányoknak , hogy csökkentsék ezt a folyamatot a kezdő vállalkozások ? Még egy aggodalomra ad okot az, hogy ismét egyensúlyba kell az emberi erőforrás alapú gazdaság és technológiák gazdaságok , akkor csak akkor lesz lehetséges. Ezért a következő kérdés az, a WB segíti a kormányokat a tervezésben , mint a társadalmi-gazdasági üzleti és menedzsment modellek ? Fogytán az idő gyorsabban . Meg kell gyorsan cselekedni .

24. . Gratulálunk Latin-Amerikában a középosztály egyre nagyobb már a szegényeket. Nagy teljesítmény önmagában . A kérdés az, hogy a kormányok felismerik értéküket ? A kormányzat így ők is a közszolgáltatások ? Van kilátás egy középosztálybeli család komolyan veszi az egyes kormány? Ha nem, akkor , hogyan lehet kormányzati emberek megoldani a problémákat ? Ez nem PPP-modell , hogy megoldja a problémát , de ez a helyi közösség részévé kell tenni a megoldás , akkor képes megoldani a problémát , amit elkezdtem érzés . Így a Public Private Partnership + hozzájárulása a helyi közös bátor, okos és bölcs nyilvánosságot a terület, ahol a folyamatban lévő munka a projekt folyik képes megoldani a problémákat. Tény, hogy a helyi lakosok lehet része a projekt a kezdetektől fogva , csak az, amit érzek .

25. . Mobiltelefon , rádió, televízió , és az egész információs és kommunikációs technológia a leggyorsabban elérni a helyi szintű szinten . Akkor miért az ötlet millenniumi fejlesztési célok ( MDG) nem érte el a helyi szintű szinten az egész világon . Pontosan hol UNO és szervezetek, mint a WB ... nem sikerül elérni helyi szintű szinten ? Voltam sok MBA iskolák és azok is, MBA hallgatók nem tudják, mik MDG hagyja mások ( beleértve a kormányokat , akik nem veszik komolyan MDG ) félretéve , ezért ez a nyilvánvaló kérdést. Remélem, az a kérdés kerül sor pozitív és ENSZ és WB megpróbálja kideríteni, innovatív megoldás erre , hogy a millenniumi fejlesztési célok megtörténjen .

26. . Mivel a hosszú , inkluzív növekedés a már kipróbált minden nemzet az éves költségvetés , azonban ezek nem újra és újra. Tud-e a Világbank egyfajta szabályozó ? Ellenkező esetben, még azután is, 100 évvel fogunk beszélni ezeket az alapvető tényeket , és az emberiség szembe kell néznie a legnagyobb kihívás, abban az időben az úgynevezett éhség , az oktatás és az egészségügy , mint az összes azonos ok , és ez a szegénység .

27. . Bár nem vagyunk ellene bármely nemzet vagy gazdaságra , mégis úgy érezzük , hogy miért nagy gazdaságok mindig is a nyomást a kis gazdaságok ? Tud-e a kis gazdaságok tenni függetlenül ezt a nyomást ? Tud-e a világgazdaság tenni dollár független? Miért ne lehetne 10 Elfogadott valuták a világon, mint egyetlen USD? A kérdés az, hogy nyilvánvaló, ha BRICS-országok már összejött az utóbbi időben , hogy legyen saját kartellt .
28. . Kérjük, ne bánja az ilyen alapvető kérdés . Remélem Világbank nagyon világos , amit a szegénység és a saját meghatározás. Meg kell jegyezni , hogy a statisztikusok és a kormányok játszani a tények és számok azt mutatják, a szegénység csökken , míg a közönséges ember megjegyzi egymás mellé , és ez a szegénység növekszik napról napra. Ezért , hogyan Világbank működnek együtt , mint a kormányok szerte a világon?
29. . India néz hosszabb Monsoon ebben az évben. Mivel elmúlt 6 hónapban esik az eső . Így Mit gondolsz , a legtöbb az alapok minden nemzet a jövőben is kell fordítani az infrastruktúra kiépítése és fenntartása csak? A nyilvánvaló ok pedig, utak lesz elmosta , telefon kábelek , vízvezetékek , elektromos vezetékek eltörik , kórházak kapott elmosta , oktatási intézményeket kapott elmosta ... Így , ebben az esetben , hogyan lehetne a Világbank segíti a nemzetek és mi lesz a szerepe? Vajon WB opt megy projekt alapon , vagy fog segíteni a nemzetek és proaktív ?
30. Hogyan csökkenthetjük az idő között, ezek a közművek tervezett , és az idő ténylegesen szállított a végfelhasználók számára ? Továbbá , mi a legjobb gyakorlat a világon , hogy a World Bank gondolkodás végre , hogy javítsa a szolgáltatás szállítás?
31. . Sokan megpróbálták a szegénység felszámolása Indiában és szerte a világon . Ők nem sikerült. Ezért , mennyire megvalósítható ez a szegénység csökkentése a program ? Továbbá , milyen lépéseket , hogy mi a Világbank szedi , hogy elkerülje az ilyen hibák újra?
32. . Ebben a világban az önzés , azaz az "I- Me - Myself - én szervezet - én termék és a szolgáltatások ", az egyik dolog, ami feledésbe merült ad , és nem reklám . Sok indiai script ez megemlítette, hogy " mi a jobb oldali adományozza akár a bal kéz nem jön , hogy tudja ." Ezért , az adományok , és amely még a CSR nem egy nagy része a nagy költségvetés számos egyén és szervezet . Nincs a vállalati világban egyetért elve " minél többet adsz , annál több jön vissza hozzád ." Ez nem is része a sok top Fortune tőzsdén jegyzett társaságok , vagy ha van , akkor több, mint adnak , az biztos . Akkor hogyan ezek az entitások kell ösztönözni , hogy így , hogy segítsen másoknak , és a jóléti minden ? ..... Kedves nézzük is tudom , mi lesz a szerepe a Világbank e tevékenységek ? ... Kedves nézzük azt is tudja, hogy már érintette ezeket a pontokat a könyvben ?
33. . Évtizedek óta , útépítésre , amely a villamos energia , és az építőipar a WC minden háztartásban része minden évben a költségvetés minden országban, de ez nem lehet elérni , az is tény . Szerint tehát a kormányok ezek a dolgok összefüggenek egymással, és egyaránt fontos. Nos , a kérdés az, hogy a Világbank felelősséget , hogy nyomon követhetőek a költségvetésre és segíti az országokat , hogy nyilvántartást vezetnek minden egyes dollár / taka / cent / rúpia / költött ezeket a tevékenységeket ? Ha nem, majd azt követően 2200 AD vagyis 100 év után , ugyanezt a kérdést, és ugyanazt a vitára kerül majd sor , és az én nagy nagy gyerekek is kéri ugyanezt a kérdést , hogy a számláló részét . Remélem, nem nevetni ezt a kérdést . Azonban ez a szörnyű valóság az életünk , és reméljük, akkor érintse meg ezen a ponton az összes fontos vitát.
34. . Hope oktatáshoz való joga alkalmazandó szegény emberek Indiában. Ez önmagában is egy nagy kérdés. Most , hogy egy élő eset , ha a kormány úgy dönt, a gyermekek a rossz meg kell tanítani , és a szülők azon gyermekek építőmunkás , akkor? A szülők fognak áttérni a munkát , még a más városokban , nem igaz ? Akkor hogyan tudnak tartani a pályán rajta? Kormányzati gépezet tartani a pályán , de nem ezek az írástudatlan szegény emberek. Továbbá , a szülők nem hagyják el a gyerekek mögött .... Több száz ilyen esetek tudom .... , és így a gyermekek maradt analfabéta és a szülők kénytelenek választani a munkát több mint a gyermekek oktatása . Lassan , a gyerekek is egyre kereseti forrása a szülők Indiában és Bangladesben is. Továbbá , az oktatás és jön ki a szegénység kéz a kézben jár ezen a részén a világnak. Ezért úgy gondolom, hogy , megbízható kormányzati gépezet szerte az országban együtt ezeket a szegény embereket , és a technológia támogatása , csak enyhíteni ezeket a szegény a szegénységből . Remélem , akkor érintse meg ezt a pontot az előadás . Köszi.


35. . Hope, miközben a termelés a mezőgazdasági termékek megnövekedett , a tároló házakat is épül egyszerre , úgy, hogy a kemény munka Agrár / A gazdák nem hiábavaló, és a szemcsék elérik a megfelelő helyeken. Remélem, ezen a ponton lesz megérintette ez az egész fontos vita .

36. . Emberi civilizáció fog harcolni háborúk évmilliók óta ? Miért nem lehet a békét lehet visszaállítani Afrikában? Miért nem lehet ENSZ és a Világbank annyira erős, hogy tudják tartani az embereket / szervezetek / nemzet és más szervezetek , amelyek érdekeltek távol fejlesztése a nemzet / Régió / World? Elnézést a közvetlen kérdés, de eljött a nap , hogy hívja nevén a gyereket , a többi bölcs , a haladás és a fejlődés e világ lesz elakadt örökre . Remélem, akkor érintse meg ezt a pontot ebben a fontos vitában.
37. . Hope, Afrikában , miközben a termelés a mezőgazdasági termékek megnövekedett , a tároló házakat is épül egyszerre , úgy, hogy a kemény munka Agrár / A gazdák nem hiábavaló, és a szemcsék elérik a megfelelő helyeken. Remélem, ezen a ponton lesz megérintette ez az egész fontos vita .
38. . Vannak a politikai döntéshozók és a kivitelező , lassabb, mint a gazdasági lefelé esnek ? Ha már előre a tudósok és kutatók , hogy 2015 AD és 2022 AD , nem lesz gazdasági le ősszel, akkor miért a politikai döntéshozók és a kivitelező nem dolgozik az idő , hogy a gazdaságok simán ? Nem érzi, hogy van valami gyanús ? Remélem, akkor érintse meg ezt a pontot ebben a vitában.
39. . Legtöbb erdőterületek Kínában egyre megsemmisült miatt tervezett és nem tervezett tevékenységeket. Akkor hogyan lehet ezt a városiasodás marad fenntartható , ha egyensúly a természetben zajlik ? A második kérdés az, hogy " a képlet 33 %- a föld kell elhelyezni a dzsungel alkalmazandó valamennyi urbanizációs projektek ?
40. . Remélem, ez az általános egészségügyi lefedettség 2030 AD program olyan sikeres, mint a " Pulse Polio meghajtó " Indiában. Ezért , a kérdés az, a végleges heti célok tartják ezt a programot a kis falu szinten az egyes országok szintjén ? Mind a lépéseket és eljárásokat , és eléri átláthatóvá és láthatóvá vált a Világbank honlapján ?
41. . Hope , szennyvíz és víz is sor kerül az összes ember által 2050 AD Így része lesz a valódi emberi civilizáció , és úgy kezelik, mint az emberek. Remélem, már néhány konkrét tervet , hogy . Egyébként , elkezdtem hinni, hogy az én nagy - nagy gyerekek kérdezi ugyanezt a kérdést , hogy az akkori elnök a Világbank és az ENSZ - főtitkár . Remélem, ez a pont megérintette akkor tisztelt tagjai és döntéshozói UNO szervek ebben minden fontos magas szintű találkozó , és minden bizonnyal hagyjuk a régi a jövő generációi számára .
42. . Ezek a szavak egy közel 100 éves nagyapa . "Néhány bizonytalanság a gazdaságban / világgazdaság gyártják egy. Nem jönnek természeti hullámvölgyön a gazdaságok" . Ezért én egyszerű kérdés az, hogy ha még az USA, Görögország , mint a gazdag gazdaságok nem tudnának szembenézni ezt a bizonytalanságot jól , hogyan várjuk a szegény afrikai országok ? Tehát mi az extra intézkedéseket kell gondoskodni , az ő esetükben ?
43. . Építhetünk nagy afrikai cégek ? A légkör érte? A verseny , a negativitás úgy tűnik , hogy több mint bekapcsolása a pozitivizmus , ezért ezt a kérdést.
44. . Vannak a politikai döntéshozók és a kivitelező , lassabb, mint a gazdasági lefelé esnek ? Ha már előre a tudósok és kutatók , hogy 2015 AD és 2022 AD , nem lesz gazdasági le ősszel, akkor miért a politikai döntéshozók és a kivitelező nem dolgozik az idő , hogy a gazdaságok simán ? Nem érzi, hogy van valami gyanús ? Remélem, akkor érintse meg ezt a pontot ebben a vitában.
45. . Remélem, ez az általános egészségügyi lefedettség 2030 AD program olyan sikeres, mint a " Pulse Polio meghajtó " Indiában. Ezért , a kérdés az, a végleges heti célok tartják ezt a programot a kis falu szinten az egyes országok szintjén ? Mind a lépéseket és eljárásokat , és eléri átláthatóvá és láthatóvá vált a Világbank honlapján ?
46. ​​. Én arra a következtetésre jutott , hogy ha a korrupció továbbra is fennáll, a 100 éve , aztán , folyók lesz szennyezett , majd a földeket , majd a levegő , majd az emberi elme és az agy , és így a halál az emberi civilizáció. A legtöbb környezeti kár megtörtént, a korrupció csak . Ex . Chemicals dobott a gyárak a folyók , óceánok ... Ön egyetért ezzel?
47. . Emberi lények nyomja a vírusok és baktériumok a saját den . Ugyanez történt Indiában Tigers . Tigers eltűnnek . Azonban nem gondolja , vírusok és baktériumok ér véget az emberi civilizáció , ha provokálják ? Ennek az az oka , hogy egyes vírusok fedezték fel , amely 6 millió éve meglévő az óceánokban padló, és lehet, hogy már fenn az összes vegyi és egyéb atrocitások már , és nem lehet megsemmisíteni semmilyen vegyi most ... ugye üzenetet az emberi civilizáció , hogy ne zavarja a természet túl sok? Így lesz ez nem befolyásolja a millenniumi fejlesztési célok , különösen az egészségügyi célkitűzések ?


48. . Hogyan lehet ezeket a szuper gazdag lehet ösztönözni " így nagyobb " ( mint egy a többi Világbank vita ) ? Így az, ami / lesz a szerepe a Világbank ez a " hogy nagyobb " folyamatot, hogy megszervezzék saját izmos adomány alapok? Remélem megérinti ezen a ponton az összes fontos vitát.


49. . Nincs bajunk a szuper gazdag , de ez nem egy tény, hogy csak az lehet szuper gazdag , aki tudja kezelni az összes érdekelt fél , a kormányzati és a nem kormányzati szervek , és természetesen a negatív elemeket a társadalomban? Már érintette ezeket a pontokat ? Továbbá Ön elfogadja, hogy néha , coercieve együttműködések szuper gazdag emberek is vehet az autópályadíj kevés országok gazdaságának ? Hogyan lehet kezelni ? Remélem, akkor érintse meg ezen a ponton a vita kérem. Milliók halnak éhen , milliók nem tudnak employeed stb és mivel egy évszázada nem sikerült megoldást találni át ezt , ezért is ez a kérdés is felmerült , hogy nagyon gazdag , hiszen ez egy ugyanabban az ügyben , amikor a Róma / Föld égő és a ... ezek a királyok vannak elfoglalva, gyüjtő több vagyon ...50. . Mr. Warren Buffet , adományozott milliárd dollárt. Miért nem lehet a Világbank , befolyás, szervezése és ösztönzése a többi szuper gazdagok " így nagyobb / adomány több ?
51. . Oktatáshoz való jog ( RTE ), egy olyan jogi aktus / törvény 135 országban még mindig azt látjuk, sok az írástudatlanság , hogyan lehet a szakértelem Finnországból végrehajtásának elősegítése érdekében az oktatás minden világszinten . ( Beszélgetés oktatási miniszter Finnország) .
52. . Emberek meg kell álmodni a 100%-os olvasási , különben az emberek vándorolnak a Marsra vagy a Hold a 22. században is hívjon minket azok élnek a földön , mint az elmaradott faj között, az emberek ..... lehet nevetni , de , ha ez megtörténik , akkor fognak nevetni minket a jövőben .
53. . " Senki nem hajlandó megoldani ezt a problémát , de érdekel keresni a saját kenyeret" , az a megjegyzés , a régi nagy zseni . Statisztikus és közgazdászok állítva, hogy a tények és számok , és elemzése , mint ők fizetik . Diktátorok és az " uralkodók csak akarja, hogy az utat rajta . Gyenge marad az isten .... senki nem " lesz , hogy végre valódi megoldások által nyújtott valóság szakértői miatt saját érdekük ... Isten áldja meg ezt a földet .
54. . Én arra a következtetésre jutottam , hogy mivel a korrupció, a környezet lesz sérült, akkor szem előtt az emberek lesz sérült , most sem fog benne, hogy egy jó ember tényleg ott van ezen a földön , lassan , .... ha a korrupció nem áll le , akkor az emberi társadalom eltűnnek a Földről. Ennek az az oka , hogy a korrupció miatt csak a vegyi anyagokat dobnak a folyók és a tenger , nézd Yamuna Delhiben , és a tenger közelében, Mumbai .... így a föld / föld lesz szennyezett , levegő szennyezett , égbolt lesz szennyezett víz lesz szennyezett , és végül tudatunk lesz szennyezett , és fogunk ragadni , hogy létezik .... mi a véleménye asszonyom?
55. . Miért klasszikus döntéseket, mint a szakszervezet India, Pakisztán, Banglades hasonlóan , szakszervezeti Észak-és Dél -Korea , mint a döntés késik , amely képes megoldani a fantasztikus a világ problémáit ? Miért Háború és megosztása olyan országok, mint döntések mindig nyerni, még vannak emberek fognak harcolni évmilliók egymás között a kaszt / faj , ország , vallás , mint a kicsinyes kérdéseket? Miért haladás minden nemzet és egész föld hívják utópisztikus ötlet? Miért csak beszélünk , hogy írástudó csak egy országba , és miért az ország nem segítik a többi országot, hogy 100%-os olvasási ? Tehát , miért nem MDG veszik komolyan minden állam a földön ?
56. . Ha a Nobel-díjat nem kapott , hogy Mahatma Gandhi -ji , mind a társadalom megbánja rajta , akkor miért nem adható posztumusz ? Ha a Bharat Ratna lehet módosítani , hogy miért nem a Nobel -díjat?
57. . Miért ne UNO originations tenni független és döntést hozó testületek , mint egyfajta függő civil szervezetek , mint a szervei és báb a kezében néhány nemzet , és így egyre szabályozó politika / haladás / emberek jóléte döntést hozó szerv , hogy megmentse ezt a föld ?
58. . Fogunk csak beszélni és nevetni ezeket a problémákat , és gúnyolódni szegények és rászorulók . Nincs ötlete , a szuper gazdagok a születés is született szegény következő életében .... akkor történik meg, ha nevetni lehet büntetni Isten / rendszer az univerzum és a törvény semmit sem lehet létrehozni vagy megsemmisíteni de lesz átalakított formában egyik formából a másikba ..... és Newton harmadik törvénye a mozgás ... alkalmazandó a földi életet .... és a törvény az energia ...


...... és még sok más .
Más kérdés , a WB nyitott forum / hangosabban / nyílt vita / online viták az elmúlt igényel némi kutatás, elvesztettem őket ..... de én fel azokat a / , mint a kérdéseket , kutatási anyagokat vagy újság / napi cikkek 1996 óta. után azonban Ph.D. amikor jöttem tudni néhány valóság az élet , mivel 2004 vagyok aktív tagja a Világbank , World Economic Forum .... UNO ... megbeszélések , Isten kegyelméből . Aggódom a világban . Isten áldja meg ezt a földet , és mindenki , minden személy és minden .

Dr. Ashish Manohar Urkude ,
India / Föld / Naprendszer / Universe / Multiverse ....
ashish.urkude@gmail.com

No comments: